Kraftmat.no

Avokado med egg

Noen ganger er det enkle ofte det beste. En perfekt lunsj som holder deg gående lenge.

Last ned vår GRATIS guide, og start din reisen mot en slankere, sterkere og friskere kropp!

Ingredienser

  • 1 stor avokado
  • 2 egg
  • 1 ss olivenolje
  • 1 ss oppkuttet purre
  • 1 ts paprika pulver
  • Salt og pepper etter behov

Slik gjør du

Steg 1 – Forvarm ovnen på 200 grader.

Steg 2 – Del avokadoen i to, og ta ut steinen. Om steinen var liten, så må du laget et litt større hull med en skje.

Steg 3 – Ta de to bitene over i en liten ildfast form. Hell over litt olivenolje før du tar et egg i hver avokado del.

Steg 4 – Topp med oppkuttet purre og paprika pulver. Og ta til slutt salt og pepper etter egent ønske.

Steg 5 – Ta i ovnen i 15-20 minutter til egget et stivnet.

Steg 6 – Server gjerne med bacon eller spekemat.

Last ned vår GRATIS guide, og start din reisen mot en slankere, sterkere og friskere kropp!

Spis deg ned i vekt og til mer energi

Last ned vår GRATIS guide, og start din reise mot en slankere, sterkere og friskere kropp!