Avokado med egg
Noen ganger er det enkle ofte det beste. En perfekt lunsj som holder deg gående lenge.

Spis deg ned i vekt og til mer energi med vår kostholdsplaner
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
- Enkel
- 30 Min
- 2 Porsjoner
Ingredienser:
- 1 stor avokado
- 2 egg
- 1 ss olivenolje
- 1 ss oppkuttet purre
- 1 ts paprika pulver
- Salt og pepper etter behov
Slik gjør du:
Steg 1 – Forvarm ovnen på 200 grader.
Steg 2 – Del avokadoen i to, og ta ut steinen. Om steinen var liten, så må du laget et litt større hull med en skje.
Steg 3 – Ta de to bitene over i en liten ildfast form. Hell over litt olivenolje før du tar et egg i hver avokado del.
Steg 4 – Topp med oppkuttet purre og paprika pulver. Og ta til slutt salt og pepper etter egent ønske.
Steg 5 – Ta i ovnen i 15-20 minutter til egget et stivnet.
Steg 6 – Server gjerne med bacon eller spekemat.
Del Innlegget
Spis deg ned i vekt og til mer energi med vår kostholdsplaner
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.