Avokado med egg

Noen ganger er det enkle ofte det beste. En perfekt lunsj som holder deg gående lenge.
  • 1 stor avokado
  • 2 egg
  • 1 ss olivenolje
  • 1 ss oppkuttet purre
  • 1 ts paprika pulver
  • Salt og pepper etter behov

Steg 1 – Forvarm ovnen på 200 grader.

Steg 2 – Del avokadoen i to, og ta ut steinen. Om steinen var liten, så må du laget et litt større hull med en skje.

Steg 3 – Ta de to bitene over i en liten ildfast form. Hell over litt olivenolje før du tar et egg i hver avokado del.

Steg 4 – Topp med oppkuttet purre og paprika pulver. Og ta til slutt salt og pepper etter egent ønske.

Steg 5 – Ta i ovnen i 15-20 minutter til egget et stivnet.

Steg 6 – Server gjerne med bacon eller spekemat.

Spis deg ned i vekt og til mer energi

Spis deg ned i vekt og til mer energi

Ønsker du å motta?

Fyll ut formen og motta handlelisten og kostholdsrådene.

Gratis og avmelding når som helst.