Avokado med egg

Beskrivelse

Noen ganger er det enkle ofte det beste. En perfekt lunsj som holder deg gående lenge.

Oppskrift

  • 1 stor avokado
  • 2 egg
  • 1 ss olivenolje
  • 1 ss oppkuttet purre
  • 1 ts paprika pulver
  • Salt og pepper etter behov

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 200 grader.
  2. Del avokadoen i to, og ta ut steinen. Om steinen var liten, så må du laget et litt større hull med en skje.
  3. Ta de to bitene over i en liten ildfast form. Hell over litt olivenolje før du tar et egg i hver avokado del. 
  4. Topp med oppkuttet purre og paprika pulver. Og ta til slutt salt og pepper etter egent ønske. 
  5. Ta i ovnen i 15-20 minutter til egget et stivnet. 
  6. Server gjerne med bacon eller spekemat.

Motta nyhetsbrev

Vårt mål er å vise deg naturlige metoder for å gjenopprette din helse. Vi tro at om du gir kroppen de riktige byggeklossen, vil du bygge opp din styrke og vitalitet til det nivået kroppen din virkelig er ment for.

Flere oppskrifter

nyhetsbrev 
Motta Oppskrifter
Motta Helsetips
Motta Nyttige lenker

Skriv inn din e-post for å motta gratis nyhetsbrev

Ingen søppelpost. Avmeld når som helst.

Velkommen

Logg deg inn for å ta i bruk ditt medlemskap på kraftmat.no