Handlekurv (0)

Handlekurven er tom.

Fortsett å handle

Avokado med egg

Noen ganger er det enkle ofte det beste. En perfekt lunsj som holder deg gående lenge.
Del denne oppskriften

Gratis guide

Frisk med ekte mat!

Ønsker du en kropp som spiller på lag med mer energi? Har du en tarm i ubalanse? Ønsker du å gå ned i vekt å nå din idealvekt?

Ingredienser

  • 1 stor avokado
  • 2 egg
  • 1 ss olivenolje
  • 1 ss oppkuttet purre
  • 1 ts paprika pulver
  • Salt og pepper etter behov

Fremgangsmåte

Steg 1 – Forvarm ovnen på 200 grader.

Steg 2 – Del avokadoen i to, og ta ut steinen. Om steinen var liten, så må du laget et litt større hull med en skje.

Steg 3 – Ta de to bitene over i en liten ildfast form. Hell over litt olivenolje før du tar et egg i hver avokado del.

Steg 4 – Topp med oppkuttet purre og paprika pulver. Og ta til slutt salt og pepper etter egent ønske.

Steg 5 – Ta i ovnen i 15-20 minutter til egget et stivnet.

Steg 6 – Server gjerne med bacon eller spekemat.

Del denne oppskriften

Gratis guide

Frisk med ekte mat!

Ønsker du en kropp som spiller på lag med mer energi? Har du en tarm i ubalanse? Ønsker du å gå ned i vekt å nå din idealvekt?

gratis guide fra kraftmat

Frisk med ekte mat!