Bakt/stekte gresskarfrø

Bakt/stekte gresskarfrø

Det finnes mange helsefordeler ved å spise gresskarfrø! Ikke bare er det næringsrik, det er også kjempegodt til salater. Som andre frø bør de bløtleges før de spises. Dette at frøene blir lettere fordøyelig. Se innlegg om bløtlegging her

Ingredienser

  • 2 dl gresskarfrø
  • 1 ss ghee (kan bruke olje)
  • 1/2 ts hvitløkpulver
  • 1/2 ts chilipulver
  • En klype salt

Fjern skallet fra frøene eller kjøp frø som det allerede er fjernet skallet på. 

Smelt smør i en kjele og tilsett krydderet.

Over i en bolle heller du smøret over frøene og blander godt

Fordel frøene på en rist med bakepapir under slik at det bare er et lag med frø. La frøene steke på 150 grader til de er gyllen, ca 40 minutter

Motta nyhetsbrev

Vårt mål er å vise deg naturlige metoder for å gjenopprette din helse. Vi tro at om du gir kroppen de riktige byggeklossen, vil du bygge opp din styrke og vitalitet til det nivået kroppen din virkelig er ment for.

Flere oppskrifter