Det finnes mange helsefordeler ved å spise gresskarfrø! Ikke bare er det næringsrik, det er også kjempegodt til salater. Som andre frø bør de bløtleges før de spises. Dette at frøene blir lettere fordøyelig. Se innlegg om bløtlegging her
- Vanskelighetsgrad: Enkel
- Tid: 40-60 minutter
- Porsjoner: 2
Ingredienser
- 2 dl gresskarfrø
- 1 ss ghee (kan bruke olje)
- 1/2 ts hvitløkpulver
- 1/2 ts chilipulver
- En klype salt

Fjern skallet fra frøene eller kjøp frø som det allerede er fjernet skallet på.

Smelt smør i en kjele og tilsett krydderet.

Over i en bolle heller du smøret over frøene og blander godt

Fordel frøene på en rist med bakepapir under slik at det bare er et lag med frø. La frøene steke på 150 grader til de er gyllen, ca 40 minutter