Mer overskudd Friskere fordøyelse Bedre fokus Ned i vekt med kraftmat

Bakt/stekte gresskarfrø

Gresskarfrø er en veldig god kilde til flere næringsstoffer. Det inneholder blant annet mye sink og magnesium. Ved å bake frøene og tilsette litt krydder, blir dette en snacks man fort går å knasker på hele dagen.

Spis deg ned i vekt og til mer energi med vår kostholdsplan.

Porsjoner: 4

Ingredienser:

  • 2 dl gresskarfrø
  • 1 ss ghee (kan bruke olje)
  • 1/2 ts hvitløkpulver
  • 1/2 ts chilipulver
  • En klype salt

Slik gjør du:

Steg 1 – Fjern skallet fra frøene eller kjøp frø som det allerede er fjernet på.

Steg 2 – Smelt smør i en kjele og tilsett krydderet.

Steg 3 – Over i en bolle heller du smøret over frøene og blander godt

Steg 4 – Fordel frøene på en rist med bakepapir under slik at det bare er et lag med frø. La frøene steke på 150 grader til de er gyllen, ca 40 minutter

Som andre frø bør de bløtlegges før de spises. Dette gjør at frøene blir lettere fordøyelig. Se innlegg om bløtlegging her

Del oppskriften

Lik oss på facebook