Sunne og gode Bananboller
Bananboller kommer til å bli fast innslag her i huset. Etter jeg begynte å spise glutenfritt så har jeg savnet konsistensen av hveteboller. Den finnes liksom ikke i den glutenfrie verden. Dette må du prøve. Proteinrike og ganske sunne er de også

Spis deg ned i vekt og til mer energi med vår kostholdsplaner
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
- Middels
- 30 Min
- 10 Porsjoner
Ingredienser:
- 3 bananer – du kan bruke både modne, overmodene eller umodne
- 200 g fortrukket mel – jeg bruker Semper glutenfri fin mix
- 2 ss økologisk peanøttsmør eller annet nøttesmør
- 2 ss sukrin gold
- 2 ts bakepulver
- 1 ts maldon salt
- 1-2 ts kanel – avhenger av hvor mye smak du vil ha
- Velg mellom 1 håndfull av:
- Raw sjokolade i biter
- Nøtter i biter
- Rosiner
Slik gjør du:
Steg 1 – Ta ovnen på 175 grader. Ikke varmluft – det er viktig.
Steg 2 – Ta alt utenom din valgfrie håndfull i en bolle og kjør stavmikseren til det er en jevn masse. Rør forsiktig inn til slutt inn det du har valgt som håndfull.
Steg 3 – Ta ca. 1 spisesskje med masse oppå et stekebrett og form som en bolle ved hjelp av en skje. Det skal blir 10 boller med denne oppskriften.
Steg 4 – Stek midt i ovnen i 15 minutter.
Tips: Oppbevares i en tett boks eller pose opp mot en uke.
Del Innlegget
Spis deg ned i vekt og til mer energi med vår kostholdsplaner
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.