Bananboller

Beskrivelse

Bananboller kommer til å bli fast innslag her i huset. Etter jeg begynte å spise glutenfritt så har jeg savnet konsistensen av hveteboller. Den finnes liksom ikke i den glutenfrie verden.  Dette må du prøve. Proteinrike og ganske sunne er de også

Oppskrift

  • 3 bananer – du kan bruke både modne, overmodene eller umodne
  • 200 g fortrukket mel – jeg bruker Semper glutenfri fin mix
  • 2 ss økologisk peanøttsmør eller annet nøttesmør
  • 2 ss sukrin gold
  • 2 ts bakepulver
  • 1 ts maldon salt
  • 1-2 ts kanel – avhenger av hvor mye smak du vil ha
  • Velg mellom 1 håndfull av:
  • Raw sjokolade i biter
  • Nøtter i biter
  • Rosiner

Slik gjør du

  • Ta ovnen på 175 grader. Ikke varmluft – det er viktig. Ta alt utenom din valgfrie håndfull i en bolle og kjør stavmikseren til det er en jevn masse. Rør forsiktig inn til slutt inn det du har valgt som håndfull. Ta ca. 1 spisesskje med masse oppå et stekebrett og form som en bolle ved hjelp av en skje. Det skal blir 10 boller med denne oppskriften. Stek midt i ovnen i 15 minutter. Oppbevares i en tett boks eller pose opp mot en uke.

    Håper du liker det like mye som vi gjorde her i huset.

Motta nyhetsbrev

Vårt mål er å vise deg naturlige metoder for å gjenopprette din helse. Vi tro at om du gir kroppen de riktige byggeklossen, vil du bygge opp din styrke og vitalitet til det nivået kroppen din virkelig er ment for.

Kanskje du også liker