Handlekurv (0)

Handlekurven er tom.

Fortsett å handle

Sunne og gode Bananboller

Bananboller kommer til å bli fast innslag her i huset. Etter jeg begynte å spise glutenfritt så har jeg savnet konsistensen av hveteboller. Den finnes liksom ikke i den glutenfrie verden. Dette må du prøve. Proteinrike og ganske sunne er de også
Del denne oppskriften

Gratis guide

Frisk med ekte mat!

Ønsker du en kropp som spiller på lag med mer energi? Har du en tarm i ubalanse? Ønsker du å gå ned i vekt å nå din idealvekt?

Ingredienser

  • 3 bananer – du kan bruke både modne, overmodene eller umodne
  • 200 g fortrukket mel – jeg bruker Semper glutenfri fin mix
  • 2 ss økologisk peanøttsmør eller annet nøttesmør
  • 2 ss sukrin gold
  • 2 ts bakepulver
  • 1 ts maldon salt
  • 1-2 ts kanel – avhenger av hvor mye smak du vil ha
  • Velg mellom 1 håndfull av:
  • Raw sjokolade i biter
  • Nøtter i biter
  • Rosiner

Fremgangsmåte

Steg 1 – Ta ovnen på 175 grader. Ikke varmluft – det er viktig.

Steg 2 – Ta alt utenom din valgfrie håndfull i en bolle og kjør stavmikseren til det er en jevn masse. Rør forsiktig inn til slutt inn det du har valgt som håndfull.

Steg 3 – Ta ca. 1 spisesskje med masse oppå et stekebrett og form som en bolle ved hjelp av en skje. Det skal blir 10 boller med denne oppskriften.

Steg 4 – Stek midt i ovnen i 15 minutter.

Tips: Oppbevares i en tett boks eller pose opp mot en uke.

 

Del denne oppskriften

Gratis guide

Frisk med ekte mat!

Ønsker du en kropp som spiller på lag med mer energi? Har du en tarm i ubalanse? Ønsker du å gå ned i vekt å nå din idealvekt?

gratis guide fra kraftmat

Frisk med ekte mat!