Handlekurv (0)

Handlekurven er tom.

Fortsett å handle

Biff med Oste-gratinert Brokkoli og Bakte Tomater

Saftig biff møter ostegratinert brokkoli og bakte tomater, toppet med sprø asparges innpakket i spekeskinke. Alt er servert med deilig kryddersmør for en smaksrik opplevelse som passer perfekt til en spesiell middag.
Del denne oppskriften

Gratis guide

Frisk med ekte mat!

Ønsker du en kropp som spiller på lag med mer energi? Har du en tarm i ubalanse? Ønsker du å gå ned i vekt å nå din idealvekt?

Ingredienser

  • 200 g biff (f.eks. mørbrad)
  • 1 stor tomat
  • 1 bunt brokkoli
  • 150 g ost (f.eks. cheddar eller parmesan)
  • 3 stk asparges
  • 6 skiver spekeskinke
  • 100 g sjampinjong
  • Krydder etter ønske (f.eks. salt, pepper, oregano, basilikum, timian)

Fremgangsmåte

  1. Forvarm stekeovnen til 200 grader.
  2. Del brokkolien i små buketter og kok dem i lettsaltet vann til de er møre. Sil av vannet og tilsett litt smør.
  3. Legg brokkolibukettene i en ildfast form og dryss over ønsket krydder og revet ost.
  4. Del tomaten i to og fjern innmaten. Fyll tomatene med litt revet ost og dryss over basilikum.
  5. Fres asparges på stekepannen og rull dem inn i spekeskinken.
  6. Legg alt på et stekebrett med bakepapir og stek i ovnen i ca. 10-15 minutter, eller til osten er gylden og boblende.
  7. Mens tilbehøret steker, stek sjampinjongene i en panne til de er gylne og møre.
  8. Stek biffen etter ønsket steketid og krydre den med salt og pepper.
  9. Når alt tilbehør er ferdigstekt, legg det på tallerkenen sammen med biffen og sjampinjongene.

 

Til slutt:

  • Smelt 100 g smør i en liten kjele.
  • Tilsett urter og krydder etter ønske, f.eks. oregano, basilikum, provence, timian, grillkrydder.
  • Pisk sammen og server som en deilig saus til den rykende varme biffen.
Del denne oppskriften

Gratis guide

Frisk med ekte mat!

Ønsker du en kropp som spiller på lag med mer energi? Har du en tarm i ubalanse? Ønsker du å gå ned i vekt å nå din idealvekt?

gratis guide fra kraftmat

Frisk med ekte mat!