- 40 Min
Biffgryte med ostegratinert blomkålmos og béarnaisesaus
Gjør biffmiddagen enda mer spennende med ostegratinert blomkålmos og med béarnaisesaus som er laget fra bunnene av
- 3 Porsjoner
- 300-400 gr biff
- rødkål
- Sjampinjong
- mini asparges bønner.
- løk
- rødløk
- ruccola
- grønnkål
- rød, gul og grønn paprika
- røde, gule tomater
- oliven olje
- 1 blomkål
- revet ost
- Hjemmelaget béarnaisesaus
Steg 1 – Start med å raspe opp blomkål med rivjern.
Steg 2 – Ha så på ett dryss salt litt revet ost og ha den i ildfast form. Stekes i stekeovn på 200 grader til osten er smeltet og gyllen på toppen.
Steg 3 – Sjampinjong skjæres i slicer og stekes i stekepannen i smør, salt og pepper.
Steg 4 – Aspargesbønner freses i litt godt smør på stekepannen.
Steg 5 – Hakk så opp alle grønnsaker i biter og slicer, tomatene i skiver.
Steg 6 – Biffen stekes på høy temperatur i ca 2 min på hver side til blodet pipler i skorpen da snur du den. Husk å krydre godt med salt og pepper.
Steg 7 – La biffen surre ett min eller to på hver side på lav temperatur. Steke tiden er veldig varierende da alle liker biffen ulikt. Sett biffen til side og la den hvile.
Spis deg ned i vekt og til mer energi
- Steg for steg guide som viser hvordan du skal klare det.
- Oppfølging via facebook-gruppe og e-post
- Oppfølging via facebook-gruppe og e-post
Spis deg ned i vekt og til mer energi
- Steg for steg guide som viser hvordan du skal klare det.
- Oppfølging via facebook-gruppe og e-post
- Oppfølging via facebook-gruppe og e-post