- Middels
- 40 Min
Biffgryte med ostegratinert blomkålmos og béarnaisesaus
Gjør biffmiddagen enda mer spennende med ostegratinert blomkålmos og med béarnaisesaus som er laget fra bunnene av
Spis deg ned i vekt og til mer energi med vår kostholdsplan.
Porsjoner: 3
Ingredienser:
- 300-400 gr biff
- rødkål
- Sjampinjong
- mini asparges bønner.
- løk
- rødløk
- ruccola
- grønnkål
- rød, gul og grønn paprika
- røde, gule tomater
- oliven olje
- 1 blomkål
- revet ost
- Hjemmelaget béarnaisesaus
Slik gjør du:
Steg 1 – Start med å raspe opp blomkål med rivjern.
Steg 2 – Ha så på ett dryss salt litt revet ost og ha den i ildfast form. Stekes i stekeovn på 200 grader til osten er smeltet og gyllen på toppen.
Steg 3 – Sjampinjong skjæres i slicer og stekes i stekepannen i smør, salt og pepper.
Steg 4 – Aspargesbønner freses i litt godt smør på stekepannen.
Steg 5 – Hakk så opp alle grønnsaker i biter og slicer, tomatene i skiver.
Steg 6 – Biffen stekes på høy temperatur i ca 2 min på hver side til blodet pipler i skorpen da snur du den. Husk å krydre godt med salt og pepper.
Steg 7 – La biffen surre ett min eller to på hver side på lav temperatur. Steke tiden er veldig varierende da alle liker biffen ulikt. Sett biffen til side og la den hvile.