- 10 Min
Blomkålris – Perfekt lavkarbo tilbehør
Blomkålris er en stor lavkarbo favoritt- Det passer til det aller meste, er næringsrikt, smaker bra og utrolig lett og lage!
- 3 Porsjoner
- 1 ferskt blomkålhode (veldig lurt å ta økologisk for å unngå sprøytemiddel)
- 1-2 hvitløksfedd – finhakket eller fra hvitløkspresse
- 2 ss smør, ghee eller kokosolje
Steg 1 – Rasp hele blomkålhode i en osterasper. Bruker de største hullene, eller finn din favoritt.
Steg 2 – Du trenger ikke bruke alt, frys ned det du ikke skal bruke så er det mindre å tenkte på neste gang du har lyst på blomkålris.
Steg 3 – Smelt smøret i pannen, rør inn hvitløken. La det surre i ca. 5 minutter. Så tar du i blomkålrisen. Rør den inn i smøret. Varm den helt opp. Det gjør ingen ting om den blir litt gylden. Så er det bare å kose seg.
Tips! Krydre til med krydder du liker. Da blir smaken enda bedre.
Spis deg ned i vekt og til mer energi
- Steg for steg guide som viser hvordan du skal klare det.
- Oppfølging via facebook-gruppe og e-post
- Oppfølging via facebook-gruppe og e-post
Spis deg ned i vekt og til mer energi
- Steg for steg guide som viser hvordan du skal klare det.
- Oppfølging via facebook-gruppe og e-post
- Oppfølging via facebook-gruppe og e-post