Handlekurv (0)

Handlekurven er tom.

Fortsett å handle

Blomkålrisotto med Bacon og Sjampinjong

Med sprøtt bacon, saftige sjampinjonger og kremet Philadelphia-ost, er dette måltidet både enkelt å lage og utrolig velsmakende.
Del denne oppskriften

Gratis guide

Frisk med ekte mat!

Ønsker du en kropp som spiller på lag med mer energi? Har du en tarm i ubalanse? Ønsker du å gå ned i vekt å nå din idealvekt?

Ingredienser

  • 1 stor blomkål
  • 1/2 løk
  • 1/2 rødløk
  • 200 g bacon, i terninger
  • 2 ss olivenolje
  • 150 g sjampinjong, skiver
  • 1 pakke Philadelphia-kremost
  • 3 ss fløte
  • Salt og pepper etter smak
  • 150 g revet parmesanost

Fremgangsmåte

  1. Riv blomkålen til ris ved hjelp av et rivjern og sett til side.
  2. Hakk løk og rødløk i terninger.
  3. Stek baconet i en stekepanne til det er sprøtt. Tilsett løkene og sjampinjongene, og stek til de er myke og gylne.
  4. Legg den revne blomkålrisen i stekepannen sammen med baconet og grønnsakene. Bland godt sammen.
  5. Tilsett Philadelphia-kremost og fløte i blomkålblandingen, og rør forsiktig til alt er godt kombinert og kremet.
  6. Smak til med salt og pepper etter ønske.
  7. Server blomkålrisottoen varm, drysset med revet parmesanost og eventuelt litt ekstra grønt for en frisk finish.
Del denne oppskriften

Gratis guide

Frisk med ekte mat!

Ønsker du en kropp som spiller på lag med mer energi? Har du en tarm i ubalanse? Ønsker du å gå ned i vekt å nå din idealvekt?

gratis guide fra kraftmat

Frisk med ekte mat!