Blomkålsuppe har alltid vært noe av det beste jeg vet, kanskje deg også? Dette er en fet blomkålsuppe med blant annet avokado og chili som del av oppskriften. Gjør det klar til en ny smakfullt opplevelse med en ny vri blomkålsuppe!
- Vanskelighetsgrad: Middels
- Tid: 40-60 minutter
- Porsjoner: 4
Ingredienser
- 2 medium Blomkål
- 1 avokado
- ½ løk eller en liten
- ½ chili
- 2 dl kokosmelk
- 1 ss kokosolje
- 1 ss olivenolje
- 5 dl kraft
- 1 l vann
Næringsinnhold:
- Karbohydrat: 3,5% (7g)
- Fett 72% (59g)
- Proteiner 22,5% (41,5g)
Fiber: 5,1g
Kacl: 737
Utrekning er gjort fra matvaretabellen.

Putt den ene blomkålen i en kasserolle sammen med vannet og la den koke i 10 minutter

Etter 10 minutter skjærer du opp avokado, løk, chili og den siste blomkålen (denne skal være hel). La det koke i 15 minutter til

Etter 15 minutter tar du ut den hele blomkålen og legger det til side.

Ha kraft, kokosolje og olivenolje opp i kasserollen.

Bruk en stavmikser til å gjøre alt til en masse

Skjer opp den hele blomkålen og ha opp i suppen sammen med noen friske urter.