Brokkolisalat med bacon

Smakfull Brokkolisalat som passer til så mangt eller som en rett i seg selv
  • 1 brokoli
  • 200 gr Bacon terninger
  • 1 håndfull rosenkål
  • 1/2 rødløk i strimler
  • 125 gr Solsikkekjerner
  • 125 gr Gresskarkjerner
  • 100 gr Majones
  • 100 gr Rømme
  • 1/2 ts Natreen classic søtning
  • 1ts epplecidereddik

Steg 1 – Skjær opp brokkoli i mindre biter og kok den opp.

Steg 2 – Surr rosenkål på stekepanne.

Steg 3 – Stek baconterninger i stekeovn på 100 grader i ca 12-15 min (avhengig av ovn)

Steg 4 – I en bolle blander du majones, rømme, søtning og eddik.

Steg 5 – Tilsett så frøene.

Steg 6 – Når brokkoli er ferdig kokt og vannet er silt ut har du den opp i rømmebollen. Det samme gjelder for rosenkål og bacon.

Steg 7 – Rør alt godt sammen i bollen for så å ha den i en ildfast form.

Steg 8 – Sett det i stekeovn på varmluft (100 grader), for at den skal bli extra crispy. Dette er ikke ett “must”

Serveres til middagen eller spises som et måltid for seg selv

Spis deg ned i vekt og til mer energi

Spis deg ned i vekt og til mer energi

Ønsker du å motta?

Fyll ut formen og motta handlelisten og kostholdsrådene.

Gratis og avmelding når som helst.