Mer overskudd 
Friskere fordøyelse 
Bedre fokus 
Ned i vekt 
Med kraftmat

Brokkolisalat med bacon

Smakfull Brokkolisalat som passer til så mangt eller som en rett i seg selv
DeL

Kom i gang med et bedre kosthold i dag!

Porsjoner: 4

Ingredienser:

  • 1 brokoli
  • 200 gr Bacon terninger
  • 1 håndfull rosenkål
  • 1/2 rødløk i strimler
  • 125 gr Solsikkekjerner
  • 125 gr Gresskarkjerner
  • 100 gr Majones
  • 100 gr Rømme
  • 1/2 ts Natreen classic søtning
  • 1ts epplecidereddik

Slik gjør du:

Steg 1 – Skjær opp brokkoli i mindre biter og kok den opp.

Steg 2 – Surr rosenkål på stekepanne.

Steg 3 – Stek baconterninger i stekeovn på 100 grader i ca 12-15 min (avhengig av ovn)

Steg 4 – I en bolle blander du majones, rømme, søtning og eddik.

Steg 5 – Tilsett så frøene.

Steg 6 – Når brokkoli er ferdig kokt og vannet er silt ut har du den opp i rømmebollen. Det samme gjelder for rosenkål og bacon.

Steg 7 – Rør alt godt sammen i bollen for så å ha den i en ildfast form.

Steg 8 – Sett det i stekeovn på varmluft (100 grader), for at den skal bli extra crispy. Dette er ikke ett “must”

Serveres til middagen eller spises som et måltid for seg selv

nyhetsbrev

Motta oppskrifter, tips & Inspirasjon til bedre helse.

Ingen søppelpost. Avmeld når som helst.