Cold brew kaffe

Cold brew kaffe

Beskrivelse

En sikker vinner, og med skikkelig god smak. Kanskje du ikke er en type menneske som liker kaffen din kald, og vet du hva? Jeg skjønner deg godt. Jeg er derimot nesten omvendt. Jeg liker min kaffe varm, spesielt fettkaffe, men jeg elsker kaffen min kald. Uansett årstid, uansett tid på døgnet. En iskaffe med på farten eller som kos i sofaen. NAM!

Oppskrift

  • 1 presskanne av ønsket størrelse
  • 1 god kvalitets kaffe
  • Kaldt vann

Slik gjør du

  • Ha kaffe oppi presskannen, i samme blandingsforhold som du bruker når du lager varm kaffe. Fyll på med kaldt vann og rør godt rundt. Sett inn i kjøleskapet uten å presse ned kannen. La stå i 12-24 timer. Kommer an p

Motta nyhetsbrev

Vårt mål er å vise deg naturlige metoder for å gjenopprette din helse. Vi tro at om du gir kroppen de riktige byggeklossen, vil du bygge opp din styrke og vitalitet til det nivået kroppen din virkelig er ment for.

Flere oppskrifter