Mer overskudd 
Friskere fordøyelse 
Bedre fokus 
Ned i vekt 
Med kraftmat

De fleste mennesker vil ikke høre sannheten.

les mer
Share on facebook
Share on email

Motta oppskrifter, tips & Inspirasjon til bedre helse.

Ingen søppelpost. Avmeld når som helst

Dette er ordene som har vært i hodet mitt i dag.

Jeg møter mange forskjellige mennesker på sosiale medier, i grupper på Facebook, og veldig mange kontakter meg hver dag med et ønske:

Bedre Helse og et liv med mere energi.

Når vi er syke søker vi hele tiden etter bedre helse. Vi leser mye, søker mye og ofte får vi veldig liten hjelp av Helsevesenet vi har i Norge i dag da vi alle blir tilbudt kun en pille for at vi skal bli bedre.

En sykdom kan ikke fikses med en pille da den kun fjerner symptomene på det som er rotårsaken til symptomene man har, og man kan gjøre masse selv for å få det bedre med sin egen helse, men dette handler om å ta noen valg. Noen av de kan være tøffe.

Det enkleste valget for de fleste er å bestille time hos legen, ta blodprøver, og bli gitt en pille for den diagnosen man får. Dette vil jo da hjelpe der og da.. men det vil ikke gå lang tid før man kanskje må tilbake til lege enda en gang. Denne gangen med et annet symptom, og man får enda en pille og slik kan årene gå. Tilslutt sitter man der med sånn ca. 10-15 forskjellige piller for sykdommene man har.

Så hva er de enkleste stegene jeg kan ta for bedre helse?

  • Slutte å spise prosessert mat – begynn å lage mat fra bunnen av
  • Passe på å sove 7-8 timer hver natt
  • Senke stress nivået – Det er stor forskjell på godt stress og vondt stress
  • Fjerne mennesker i livet ditt som ikke gir deg noe positivt – Dette kan være tøffe valg å ta, men veldig nødvendig for at du som person skal få det bedre. Noen ganger er det slik at man må gi slipp på mennesker i livet og gå videre. Noen ganger er det slik at vi ofte møter mennesker av en grunn, og at vi går videre uten å ta alle disse menneskene med oss videre.
  • Være mere ute – naturen vår er den beste pillen mot stress og angst
  • Begynne med et magnesium tilskudd som ikke har askorbinsyre eller citrat.

Dette er de enkleste grepene for bedre helse som ikke koster veldig mye, men viktige for de aller første skrittene for mere overskudd og mere energi.

Jeg skrev litt om dette med å ikke ville høre sannheten i overskriften. Vi legger ofte skylden på andre for vonde ting som skjer i livet vårt.. til og med årsaken til at vi er syke, og ikke har det bra er det ofte man ikke innser at det er du selv som er problemet og ikke alle andre.

Vi blir ofte det jeg kaller stuck i vår egen sykdom fordi vi synes synd på oss selv fordi vi har vondt både her og der. Sannheten er at det er ingen andre enn du selv som kan hjelpe deg selv til å få det bedre. I den forbindelse har maten og hva du spiser alt og si. Balanse i mineralene og vitaminene er nødvendige for at kroppen din skal klare å lage nok energi, men det er også en del andre ting som må på plass for at helsa de skal bli bedre.

  • Du må slutte og synes synd på deg selv
  • Du må slutte å kjenne på at du har det vondt
  • Du må satse på din egen helse og gi den det beste i form av næringsrik mat og mineraler den trenger.

Om du vil bli beroliget med det du mener og tror er sannheten om din sykdom så kan det hende du må lete andre steder enn på denne bloggen.

Sannheten er ikke lik for alle og ofte handler det om å gjøre en innsats for seg selv og eget liv slik at man kan gjøre det man drømmer om.

God helse handler ikke bare om det å spise riktig, få i seg mineraler og vitaminer i form av kosttilskudd. Det handler like mye om hvordan du har det inni deg. Har du det ikke godt og har ting i livet ditt DU må ta tak i. Ja da er det bare du som kan ta tak i det. Det er det ingen andre enn deg selv som kan gjøre.

Veien videre

Bli med i facebook-gruppen og kom i gang med kraftmat! Her finner du likesinnede og svar på dine spørsmål

Vi sender ut ukentlig nyhetsbrev for å gi deg inspirasjon om kosthold og helse. Abonnere Ved å trykke på bjellen under.

Ønsker du en plan som er 100% tilpasset deg? Det kan det bestilles HER

Del innlegget

Share on facebook
Share on email

Motta oppskrifter, tips & Inspirasjon til bedre helse.

Ingen søppelpost. Avmeld når som helst

Anonnse

Brown Modern New E-book Recipes Instagram Story (1080 x 1500 px) (3)
Din 100 % personlige kostholdsplan
"Jeg føler meg fantastisk. Det beste kostholdet jeg har prøvd!

nyhetsbrev

Motta oppskrifter, tips & Inspirasjon til bedre helse.

Ingen søppelpost. Avmeld når som helst.