Steg 1 – Bland alt til baren godt sammen. Det kan hende du må kna litt for å få nøttesmøret sikkerlig inn i blandingen.
Steg 2 – Press ned i bunnen på en liten brødform med bakepapir i bunn.
Steg 3 – Rør i sjokolade ruter i den smeltete kokosoljen og topp så blandingen over baren i brødformer.
Steg 4 – Strø over med hakkende mandler på toppen.
Steg 5 – Ha så i kjøleskapet i 4-5 timer før du kutter den i 6-8 biter. Om du har dårlig tid kan du hive brødformer en halvtime i frysen også før du kutter opp.
Steg 6 – Oppbevares i lukket boks i kjøleskapet i en ukes tid.
Anbefaler å bløtlegger nøtter før barer lages.
Facebook-grupper bygger virkelig på fellesskap, noe som er er avgjørende for langvarig suksess.
Gratis og avmelding når som helst.