Digg Lavkarbobar

Spis deg ned i vekt og til mer energi med vår kostholdsplaner
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
- Enkel
- 20 Min
- 6 Porsjoner
Ingredienser:
- Bar
- 3 ss nøttesmør
- 1 ss smeltet kokosolje
- 2 dl hakkede mandler
- 1 dl linfrø
- 2 ss chiafrø
- 1,5 dl gresskarfrø
- 1 dl kokosmasse
- 1 ts ceylon kanel
- Topping
- 1 ts smeltet kokosolje
- 4-5 ruter 70% sokolade
- litt hakkende mandler til topping
Slik gjør du:
Steg 1 – Bland alt til baren godt sammen. Det kan hende du må kna litt for å få nøttesmøret sikkerlig inn i blandingen.
Steg 2 – Press ned i bunnen på en liten brødform med bakepapir i bunn.
Steg 3 – Rør i sjokolade ruter i den smeltete kokosoljen og topp så blandingen over baren i brødformer.
Steg 4 – Strø over med hakkende mandler på toppen.
Steg 5 – Ha så i kjøleskapet i 4-5 timer før du kutter den i 6-8 biter. Om du har dårlig tid kan du hive brødformer en halvtime i frysen også før du kutter opp.
Steg 6 – Oppbevares i lukket boks i kjøleskapet i en ukes tid.
Anbefaler å bløtlegger nøtter før barer lages.
Del Innlegget
Spis deg ned i vekt og til mer energi med vår kostholdsplaner
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.