Digg Lavkarbobar

Barer som faktisk er sunne er vanskelig å komme over. Det er lett å skeie ut i en travel hverdag, da er det fint å ha et sunt alternativ tilgjengelig.
  • Bar
  • 3 ss nøttesmør
  • 1 ss smeltet kokosolje
  • 2 dl hakkede mandler
  • 1 dl linfrø
  • 2 ss chiafrø
  • 1,5 dl gresskarfrø
  • 1 dl kokosmasse
  • 1 ts ceylon kanel
  • Topping
  • 1 ts smeltet kokosolje
  • 4-5 ruter 70% sokolade
  • litt hakkende mandler til topping

Steg 1 – Bland alt til baren godt sammen. Det kan hende du må kna litt for å få nøttesmøret sikkerlig inn i blandingen.

Steg 2 – Press ned i bunnen på en liten brødform med bakepapir i bunn.

Steg 3 – Rør i sjokolade ruter i den smeltete kokosoljen og topp så blandingen over baren i brødformer.

Steg 4 – Strø over med hakkende mandler på toppen.

Steg 5 – Ha så i kjøleskapet i 4-5 timer før du kutter den i 6-8 biter. Om du har dårlig tid kan du hive brødformer en halvtime i frysen også før du kutter opp.

Steg 6 – Oppbevares i lukket boks i kjøleskapet i en ukes tid.

Anbefaler å bløtlegger nøtter før barer lages.

Spis deg ned i vekt og til mer energi

Spis deg ned i vekt og til mer energi

Ønsker du å motta?

Fyll ut formen og motta handlelisten og kostholdsrådene.

Gratis og avmelding når som helst.