Mer overskudd Friskere fordøyelse Bedre fokus Ned i vekt med kraftmat

Egg og grønnsaker til frokost

En perfekt start på dagen eller kanskje som en knallgod lunsj? Bytt ut brødskivene med denne fantastiske retten. Du trenger ikke lage retten akkurat som den står i oppskriften. Man har som regel en grønnsak eller to i kjøleskapet som snart synger på siste verset og må brukes opp.

Spis deg ned i vekt og til mer energi med vår kostholdsplan.

Porsjoner: 1

Ingredienser:

Slik gjør du:

Steg 1 – Start med å forvarme stekeovn til 180 grader.

Steg 1 – kutt opp grønnsakene og stek (du kan også ha de rå) de sammen med kjøttet og godt med snør/ghee.

Steg 1 – kutt opp grønnsakene og stek (du kan også ha de rå) de sammen med kjøttet og godt med snør/ghee.

Tips – Du finner guide til hvordan du fermenterer grønnsaker HER.

Tips – Fermenterte grønnsaker kan også kjøpes på enkelte helsekostbutikker som selger dagligvarer. Kjøp de du finner i kjøledisken.

Oppskrift: Lisa Malene

 

 

Del oppskriften

Lik oss på facebook