Mer overskudd Friskere fordøyelse Bedre fokus Ned i vekt med kraftmat

En lett og frisk RAW ostekake

Ostekake er deilig uansett anledning. Her er en som er gluten og laktosefri og smaker himmelsk.

Spis deg ned i vekt og til mer energi med vår kostholdsplan.

Porsjoner: 8

Ingredienser:

  • 5 dl rå pinjekjerner, bløtlegges over natten
  • 1 sitron, juice bare
  • 1,5 dl kokosmelk
  • 2 ss lønnesirup
  • 2,5 dl blåbær, fersk eller frossen
  • 2,5 dl tørkede dadler, gjennomvåt over natten
  • 1,5dl mandler

Slik gjør du:

Bunn:

Steg 1 – Bruk en liten spring form ca 20cm, ta på bakepapir i bunnen og sett til side.

Steg 1 – Blend mandlene først.

Steg 1 – Tørk så lett av dadlene og plasser de i blenderen sammen med mandlene. Massen skal være klebrig.

Steg 1 – Spre blandingen utover i pannen og trykk den ned for å jevne ut.

Fyll:

Steg 1 – Tørk av pinjekjernene og legg dem i matprosessoren.

Steg 1 – Når de er en fin masse tar du oppi sitronsaft, kokosmelk og lønnesirup.

Steg 1 – Bland godt for å få en jevn krem. Hell pinjeblandingen i pannen på toppen av bunnen og spred jevnt utover.

Topp:

Steg 1 – Plasser blåbærene (valgfritt – legg til en teskje lønnesirup) i blenderen til du har en puré.

Steg 1 – Topp ostekaken med puré,

Steg 1 – dekke til og fryse i minst 3 timer.

Før servering, la den forbli ved romtemperatur i 15 minutter til den kan deles opp.

Del oppskriften

Lik oss på facebook