Kraftmat.no

En lett og frisk RAW ostekake

Ostekake er deilig uansett anledning. Her er en som er gluten og laktosefri og smaker himmelsk.

Last ned en av våre GRATIS guider, og start din reisen mot en slankere, streker og friskere kropp!

Ingredienser

  • 5 dl rå pinjekjerner, bløtlegges over natten
  • 1 sitron, juice bare
  • 1,5 dl kokosmelk
  • 2 ss lønnesirup
  • 2,5 dl blåbær, fersk eller frossen
  • 2,5 dl tørkede dadler, gjennomvåt over natten
  • 1,5dl mandler

Slik gjør du

Bunn:

Steg 1 – Bruk en liten spring form ca 20cm, ta på bakepapir i bunnen og sett til side.

Steg 1 – Blend mandlene først.

Steg 1 – Tørk så lett av dadlene og plasser de i blenderen sammen med mandlene. Massen skal være klebrig.

Steg 1 – Spre blandingen utover i pannen og trykk den ned for å jevne ut.

Fyll:

Steg 1 – Tørk av pinjekjernene og legg dem i matprosessoren.

Steg 1 – Når de er en fin masse tar du oppi sitronsaft, kokosmelk og lønnesirup.

Steg 1 – Bland godt for å få en jevn krem. Hell pinjeblandingen i pannen på toppen av bunnen og spred jevnt utover.

Topp:

Steg 1 – Plasser blåbærene (valgfritt – legg til en teskje lønnesirup) i blenderen til du har en puré.

Steg 1 – Topp ostekaken med puré,

Steg 1 – dekke til og fryse i minst 3 timer.

Før servering, la den forbli ved romtemperatur i 15 minutter til den kan deles opp.

Last ned en av våre GRATIS guider, og start din reisen mot en slankere, streker og friskere kropp!