En lett og frisk RAW ostekake

En lett og frisk RAW ostekake

Beskrivelse:

Ostekake er deilig uansett anledning. Her er en som er gluten og laktosefri og smaker himmelsk. På grunn av dadlene er den er ikke Lavfodmap til de som går det. Men om du har ført inn igjen oligosakkarider, eller fruktaner, så skal det gå fint likevel. Jeg delte kaken i åtte kakestykker.

Oppskrift:

Tid: ?? minutter

Porsjoner: ?? personer

Ingredienser:

  • 5 dl rå pinjekjerner, bløtlegges over natten
  • 1 sitron, juice bare
  • 1,5 dl kokosmelk
  • 2 ss lønnesirup
  • 2,5 dl blåbær, fersk eller frossen
  • 2,5 dl tørkede dadler, gjennomvåt over natten
  • 1,5dl mandler

SLIK GJØR DU:

  • Bruk en liten spring form ca 20cm, ta på bakepapir i bunnen og sett til side.

    Bunn: Blend mandlene først, tørk så lett av dadlene og plasser de i blenderen sammen med mandlene. Massen skal være klebrig. Spred blandingen utover i pannen og trykk den ned for å jevne ut.
    Fyll: Tørk av pinjekjernene og legg dem i matprosessoren. Når de er en fin masse tar du oppi sitronsaft, kokosmelk og lønnesirup. Bland godt for å få en jevn krem. Hell pinjeblandingen i pannen på toppen av bunnen og spred jevnt utover.
    Topp: Plasser blåbærene (valgfritt – legg til en teskje lønnesirup) i blenderen til du har en puré. Topp ostekaken med puré, dekke til og fryse i minst 3 timer.

    Før servering, la den forbli ved romtemperatur i 15 minutter til den kan deles opp.

    Håper det smaker.

Motta nyhetsbrev

Vårt mål er å vise deg naturlige metoder for å gjenopprette din helse. Vi tro at om du gir kroppen de riktige byggeklossen, vil du bygge opp din styrke og vitalitet til det nivået kroppen din virkelig er ment for.

Flere oppskrifter