En lett og frisk RAW ostekake

Spis deg ned i vekt og til mer energi med vår kostholdsplaner
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
- Middels
- 30 Min
- 8 Porsjoner
Ingredienser:
- 5 dl rå pinjekjerner, bløtlegges over natten
- 1 sitron, juice bare
- 1,5 dl kokosmelk
- 2 ss lønnesirup
- 2,5 dl blåbær, fersk eller frossen
- 2,5 dl tørkede dadler, gjennomvåt over natten
- 1,5dl mandler
Slik gjør du:
Bunn:
Steg 1 – Bruk en liten spring form ca 20cm, ta på bakepapir i bunnen og sett til side.
Steg 1 – Blend mandlene først.
Steg 1 – Tørk så lett av dadlene og plasser de i blenderen sammen med mandlene. Massen skal være klebrig.
Steg 1 – Spre blandingen utover i pannen og trykk den ned for å jevne ut.
Fyll:
Steg 1 – Tørk av pinjekjernene og legg dem i matprosessoren.
Steg 1 – Når de er en fin masse tar du oppi sitronsaft, kokosmelk og lønnesirup.
Steg 1 – Bland godt for å få en jevn krem. Hell pinjeblandingen i pannen på toppen av bunnen og spred jevnt utover.
Topp:
Steg 1 – Plasser blåbærene (valgfritt – legg til en teskje lønnesirup) i blenderen til du har en puré.
Steg 1 – Topp ostekaken med puré,
Steg 1 – dekke til og fryse i minst 3 timer.
Før servering, la den forbli ved romtemperatur i 15 minutter til den kan deles opp.
Del Innlegget
Spis deg ned i vekt og til mer energi med vår kostholdsplaner
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.