Mer overskudd Bedre fordøyelse Bedre fokus Ned i vekt med kraftmat

En lett og frisk RAW ostekake

Ostekake er deilig uansett anledning. Her er en som er gluten og laktosefri og smaker himmelsk.

Spis deg ned i vekt og til mer energi med vår kostholdsplaner

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ingredienser:

  • 5 dl rå pinjekjerner, bløtlegges over natten
  • 1 sitron, juice bare
  • 1,5 dl kokosmelk
  • 2 ss lønnesirup
  • 2,5 dl blåbær, fersk eller frossen
  • 2,5 dl tørkede dadler, gjennomvåt over natten
  • 1,5dl mandler

Slik gjør du:

Bunn:

Steg 1 – Bruk en liten spring form ca 20cm, ta på bakepapir i bunnen og sett til side.

Steg 1 – Blend mandlene først.

Steg 1 – Tørk så lett av dadlene og plasser de i blenderen sammen med mandlene. Massen skal være klebrig.

Steg 1 – Spre blandingen utover i pannen og trykk den ned for å jevne ut.

Fyll:

Steg 1 – Tørk av pinjekjernene og legg dem i matprosessoren.

Steg 1 – Når de er en fin masse tar du oppi sitronsaft, kokosmelk og lønnesirup.

Steg 1 – Bland godt for å få en jevn krem. Hell pinjeblandingen i pannen på toppen av bunnen og spred jevnt utover.

Topp:

Steg 1 – Plasser blåbærene (valgfritt – legg til en teskje lønnesirup) i blenderen til du har en puré.

Steg 1 – Topp ostekaken med puré,

Steg 1 – dekke til og fryse i minst 3 timer.

Før servering, la den forbli ved romtemperatur i 15 minutter til den kan deles opp.

Del Innlegget

Spis deg ned i vekt og til mer energi med vår kostholdsplaner

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Abonner på nyhetsbrev

Vi sender ut ukentlige nyhetsbrev som inkluderer: tips og inspirasjon, samt nyttige lenker

Ingen søppelpost. Avmeld når som helst.