Handlekurv (0)

Handlekurven er tom.

Fortsett å handle

Enkel Keto Taco med Osteshell

Taco fredager er alltid en hit, men denne gangen vil jeg introdusere deg for en spennende vri – osteshell tacos laget med kun én ingrediens! Disse er sprø og smakfulle og er enkle å lage.
Del denne oppskriften

Gratis guide

Frisk med ekte mat!

Ønsker du en kropp som spiller på lag med mer energi? Har du en tarm i ubalanse? Ønsker du å gå ned i vekt å nå din idealvekt?

Ingredienser

200 g revet cheddar- og mozzarellaostblanding

Til Fyll:

Kjøttdeig / kylling / biffkjøtt
Salat
Tomat
Agurk
Rød, gul og grønn paprika
Chili
Rømme
Guacamole
Hjemmelaget KETO tacokrydder (valgfritt)

Fremgangsmåte

  1. Forvarm stekeovnen til ca. 180 grader Celsius.
  2. Legg bakepapir på en bakeplate.
  3. Fordel osten i ca. 4 sirkler på bakepapiret, slik at de er jevnt fordelt og danner skjellform.
  4. Stek osteskivene til de så vidt begynner å bli gylne i kantene, dette tar vanligvis 5-7 minutter.
  5. Ta dem ut av ovnen og la dem avkjøles litt, men ikke helt kalde.
  6. Form osteskivene forsiktig over kanten på en panne mens de fortsatt er myke, slik at de får en taco-skjellform. La dem stå og stivne litt.
Del denne oppskriften

Gratis guide

Frisk med ekte mat!

Ønsker du en kropp som spiller på lag med mer energi? Har du en tarm i ubalanse? Ønsker du å gå ned i vekt å nå din idealvekt?

gratis guide fra kraftmat

Frisk med ekte mat!