Mer overskudd Friskere fordøyelse Bedre fokus Ned i vekt med kraftmat

Enkel og billig lavkarbomiddag

Noen ganger er det enkle det beste, og det er denne middagen et bevis på. Når verken tid eller krefter strekker til, da er denne middagen en stor suksess.

Spis deg ned i vekt og til mer energi med vår kostholdsplan.

Porsjoner: 5

Ingredienser:

  • 400 g kjøtt i små biter (svin, storfe, kylling eller en kjøttrik pølse)
  • 1 løk hakket i små biter
  • 1 rød paprika hakket i små biter
    ca. 100 g sopp i skiver
  • 1 glass med tomatpuré
  • 2 dl fløte eller kokosmelk
  • 2 ss smør eller kokosolje til steking

Slik gjør du:

Steg 1 – Smelt smør i pannen og brun kjøttet.

Steg 2 – Ta så over løk, paprika og sopp og stek til løken er gylden.

Steg 3 – Ta over tomatpureen og rør inn i hele blandingen, og så avslutt med fløte. La små koke i noen få minutter.

Kan serveres med blomkålris, eller masse grønnsaker.

Del oppskriften

Lik oss på facebook