Beskrivelse
Noen ganger er det enkle det beste, og det er denne middagen et bevis på. Noen ganger streker verken tid eller krefter til, og da er denne middagen en stor suksess hos oss. Håper du liker den også.
Oppskrift
- Tid: 45 minutter
- Porsjoner: 4-5 personer
- Ingredienser:
- 400 g kjøtt i små biter (svin, storfe, kylling eller en kjøttrik pølse)
- 1 løk hakket i små biter
- 1 rød paprika hakket i små biter
ca. 100 g sopp i skiver - 1 glass med tomatpuré
- 2 dl fløte eller kokosmelk
- 2 ss smør eller kokosolje til steking
Slik gjør du
Smelt smør i pannen og brun kjøttet. Ta så over løk, paprika og sopp og stek til løken er gylden. Ta over tomatpureen og rør inn i hele blandingen, og så avslutt med fløte. La små koke i noen få minutter.
Kan serveres med blomkålris, eller masse grønnsaker. Mannen som ikke spiser så strikt lavkarbo som meg tar gjerne ris eller potetmos til. Det tror jeg barn ville likt også.