Handlekurv (0)

Handlekurven er tom.

Fortsett å handle

Ertepasta med Blomkålris

Denne oppskriften utforsker den spennende verdenen av ertepasta, som er glutenfri og overraskende velsmakende. Kombinert med et utvalg av grønnsaker og blomkålris, gir dette en sunn og delikat middagsrett.
Del denne oppskriften

Gratis guide

Frisk med ekte mat!

Ønsker du en kropp som spiller på lag med mer energi? Har du en tarm i ubalanse? Ønsker du å gå ned i vekt å nå din idealvekt?

Ingredienser

  • Ertepasta
  • Brekkbønner
  • Gulrøtter
  • Bønner
  • Tomat
  • Løk
  • Rødløk
  • Purre
  • Blomkål
  • Gurkemeie (pulver)

Fremgangsmåte

  1. Kok ertepastaen som anvist på pakken.
  2. Mens pastaen koker, skjær grønnsakene i ønskede biter.
  3. Fres grønnsakene i en stekepanne i noen minutter.
  4. Riv blomkålen på et rivjern til den får ris-lignende konsistens.
  5. Bland gurkemeiepulveret i blomkålrisen.
  6. Legg først gurkemeierisen på tallerkenen, deretter grønnsakene blandet med ertepastaen.
  7. Server og nyt denne sunne og enkle middagen!
Del denne oppskriften

Gratis guide

Frisk med ekte mat!

Ønsker du en kropp som spiller på lag med mer energi? Har du en tarm i ubalanse? Ønsker du å gå ned i vekt å nå din idealvekt?

gratis guide fra kraftmat

Frisk med ekte mat!