Kraftmat.no

Fargerikt Grillspyd av rester

Disse grillspydene er en herlig blanding av ulike smaker, perfekt for å nyte på en avslappende dag hjemme eller som en spennende måte å bruke opp rester.

Last ned vår GRATIS guide, og start din reisen mot en slankere, sterkere og friskere kropp!

Ingredienser

Rød, gul og grønn paprika
Spekeskinke
Kylling
Biff
Rødløk
Fetaost
Avokado
Squash
Rømme
Kryddersmør

Slik gjør du

  1. Forbered grillen til grilling på middels varme.
  2. Skjær paprika, spekeskinke, kylling, biff, rødløk, fetaost, avokado og squash i passe store biter.
  3. Tre de forskjellige ingrediensene på grillspydene i ønsket rekkefølge og variasjon.
  4. Pensle grillspydene med kryddersmør for ekstra smak.
  5. Grill spydene i 10-15 minutter, eller til kjøttet er gjennomstekt og grønnsakene er møre, husk å snu dem jevnlig.
  6. Server grillspydene med en kremet rømmedressing ved siden av for dypping.

Last ned vår GRATIS guide, og start din reisen mot en slankere, sterkere og friskere kropp!

Spis deg ned i vekt og til mer energi

Last ned vår GRATIS guide, og start din reise mot en slankere, sterkere og friskere kropp!