Handlekurv (0)

Handlekurven er tom.

Fortsett å handle

Fargerikt Grillspyd av rester

Disse grillspydene er en herlig blanding av ulike smaker, perfekt for å nyte på en avslappende dag hjemme eller som en spennende måte å bruke opp rester.
Del denne oppskriften

Gratis guide

Frisk med ekte mat!

Ønsker du en kropp som spiller på lag med mer energi? Har du en tarm i ubalanse? Ønsker du å gå ned i vekt å nå din idealvekt?

Ingredienser

Rød, gul og grønn paprika
Spekeskinke
Kylling
Biff
Rødløk
Fetaost
Avokado
Squash
Rømme
Kryddersmør

Fremgangsmåte

  1. Forbered grillen til grilling på middels varme.
  2. Skjær paprika, spekeskinke, kylling, biff, rødløk, fetaost, avokado og squash i passe store biter.
  3. Tre de forskjellige ingrediensene på grillspydene i ønsket rekkefølge og variasjon.
  4. Pensle grillspydene med kryddersmør for ekstra smak.
  5. Grill spydene i 10-15 minutter, eller til kjøttet er gjennomstekt og grønnsakene er møre, husk å snu dem jevnlig.
  6. Server grillspydene med en kremet rømmedressing ved siden av for dypping.
Del denne oppskriften

Gratis guide

Frisk med ekte mat!

Ønsker du en kropp som spiller på lag med mer energi? Har du en tarm i ubalanse? Ønsker du å gå ned i vekt å nå din idealvekt?

gratis guide fra kraftmat

Frisk med ekte mat!