Fettkaffe med rawkakao

Fettkaffe med rawkakao

Beskrivelse

Før har jeg bare brukt fettkaffe som et lite mellommåltid, men den siste uken har jeg brukt det som frokost og jeg elsker det.  Helt perfekt for meg som bruker en god del timer på å komme skikkelig i gang nå for tiden. Jeg er mett helt frem til lunsj og det hadde jeg helt aldri trodd. Mange av damene på Kostholdsdamene drikker jo fettkaffe til frokost og alle har vel sin favoritt versjon. Det kan være min favoritt forandrer seg med tiden, men da skal jeg heller legge ut nye oppskrifter når den tid kommer. Det er jo kjekt å ha litt å velge mellom. En fettkaffe består i hovedsak av kaffe, smør og kokosolje. Jeg liker å bruke Cocosa pure, som er uten smak, eller Cocosa MTC olje.

Oppskrift

  • En kopp kaffe
  • 1 ss meierismør
  • 1-2 ts kokosolje
  • 1 ts raw kakao pulver
  • 1 ss kollagen pulver

Slik gjør du

  • Lag kaffe. Ta oppi smør, raw kakao og kokosolje og kjør en melkeskummer rundt oppi glasset til smøret er smeltet. Du kan selvfølgelig også bruker en blender om du ikke har melkeskummer. Ta til slutt oppi kollagen pulver og kjører noen sekunder til. Så er det bare å nyte.

    Tips! Melkeskummer får du kjøpt billig på IKEA til 12 kroner.

Motta nyhetsbrev

Vårt mål er å vise deg naturlige metoder for å gjenopprette din helse. Vi tro at om du gir kroppen de riktige byggeklossen, vil du bygge opp din styrke og vitalitet til det nivået kroppen din virkelig er ment for.

Flere oppskrifter