Mer overskudd Friskere fordøyelse Bedre fokus Ned i vekt med kraftmat

Fiskekaker av hvit fisk

Første gang jeg skulle lage fiskekaker grudde jeg meg litt. Jeg trodde det skulle være vanskelig... Så feil kan man ta! Det var utrolig lett å lage, samtidig som det smaker 100 ganger bedre enn de du kjøper ferdige. Jeg lager ofte mange, slik at jeg kan fryser de ned til en senere anledning.

Spis deg ned i vekt og til mer energi med vår kostholdsplan.

Porsjoner: 4

Ingredienser:

  • 1kg fiskefilet av lyr (hvit fisk)
  • 3 egg
  • 1 liten løk
  • 1 chili
  • 3 vårløk (3 stenger)
  • 1 ss kokosmel eller mandelmel
  • Litt vann
  • Godt med salt og litt pepper
  • Ghee eller kokosolje til steking

Slik gjør du:

Steg 1 – Bruk fiskefilet av lyr, torsk eller annen hvit fisk. Kutt fisken i små terninger og bruk en food processor eller en stavmikser til å gjøre det til en masse

Steg 2 – Ha i de resterende produktene sammen med fisken i en bolle og bland godt med en stavmikser

Steg 3 – Bruk en spiseskje til å forme fiskekakene og stek de med en god klatt med smør.

Steg 4 – Bruk stekesmøret og ha over fisken og evt pynte med en liten bit av fersk dill.

Steg 5 – Serveres med friske grønnsaker.

Del oppskriften

Lik oss på facebook