Fiskekaker av hvit fisk

Første gang jeg skulle lage fiskekaker grudde jeg meg litt. Jeg trodde det skulle være litt vanskelig.. Men så feil kan man ta! Det var utrolig lett å lage, samtidig som det smaker 100 ganger bedre enn de du kjøper ferdige. Jeg lager ofte mange, slik at jeg kan fryser de ned til en senere anledning.
DEL

Fiskekaker av hvit fisk

Fiskekaker av hvit fisk
Første gang jeg skulle lage fiskekaker grudde jeg meg litt. Jeg trodde det skulle være litt vanskelig.. Men så feil kan man ta! Det var utrolig lett å lage, samtidig som det smaker 100 ganger bedre enn de du kjøper ferdige. Jeg lager ofte mange, slik at jeg kan fryser de ned til en senere anledning.
DEL

Ingredienser

  • 1kg fiskefilet av lyr (hvit fisk)
  • 3 egg
  • 1 liten løk
  • 1 chili
  • 3 vårløk (3 stenger)
  • 1 ss kokosmel eller mandelmel
  • Litt vann
  • Godt med salt og litt pepper
  • Ghee eller kokosolje til steking

Bruk fiskefilet av lyr, torsk eller annen hvit fisk. Kutt fisken i små terninger og bruk en food processor eller en stavmikser til å gjøre det til en masse

Ha i de resterende produktene sammen med fisken i en bolle og bland godt med en food

Bruk en spiseskje til å forme fiskekakene med og stek de med en god klatt med smør.

Bruk stekesmøret og ha over fisken og evt pynte med en liten bit av fersk dill.

Serveres med friske grønnsaker.

Kostholdsplaner

Vi har laget planene slik at du enkelt kan komme i gang med et bedre kosthold.

Abonner på vårt nyhetsbrev

Tips og inspirasjon til bedre helse.

Ingen søppelpost. Avmeld når som helst.

Relaterte

Stikkord

Siste nytt

Motta ketoguiden - En guide til bedre helse med fettforbrenning

Når du melder deg på vårt nyhetsbreve.

Ingen søppelpost. Avmeld når som helst.