Fiskekaker av hvit fisk
Første gang jeg skulle lage fiskekaker grudde jeg meg litt. Jeg trodde det skulle være vanskelig… Så feil kan man ta! Det var utrolig lett å lage, samtidig som det smaker 100 ganger bedre enn de du kjøper ferdige. Jeg lager ofte mange, slik at jeg kan fryser de ned til en senere anledning.

Spis deg ned i vekt og til mer energi med vår kostholdsplaner
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
- Middels
- 60 Min
- 4 Porsjoner
Ingredienser:
- 1kg fiskefilet av lyr (hvit fisk)
- 3 egg
- 1 liten løk
- 1 chili
- 3 vårløk (3 stenger)
- 1 ss kokosmel eller mandelmel
- Litt vann
- Godt med salt og litt pepper
- Ghee eller kokosolje til steking
Slik gjør du:
Steg 1 – Bruk fiskefilet av lyr, torsk eller annen hvit fisk. Kutt fisken i små terninger og bruk en food processor eller en stavmikser til å gjøre det til en masse
Steg 2 – Ha i de resterende produktene sammen med fisken i en bolle og bland godt med en stavmikser
Steg 3 – Bruk en spiseskje til å forme fiskekakene og stek de med en god klatt med smør.
Steg 4 – Bruk stekesmøret og ha over fisken og evt pynte med en liten bit av fersk dill.
Steg 5 – Serveres med friske grønnsaker.
Del Innlegget
Spis deg ned i vekt og til mer energi med vår kostholdsplaner
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.