Fiskekaker av hvit fisk

Første gang jeg skulle lage fiskekaker grudde jeg meg litt. Jeg trodde det skulle være vanskelig… Så feil kan man ta! Det var utrolig lett å lage, samtidig som det smaker 100 ganger bedre enn de du kjøper ferdige. Jeg lager ofte mange, slik at jeg kan fryser de ned til en senere anledning.
  • 1kg fiskefilet av lyr (hvit fisk)
  • 3 egg
  • 1 liten løk
  • 1 chili
  • 3 vårløk (3 stenger)
  • 1 ss kokosmel eller mandelmel
  • Litt vann
  • Godt med salt og litt pepper
  • Ghee eller kokosolje til steking

Steg 1 – Bruk fiskefilet av lyr, torsk eller annen hvit fisk. Kutt fisken i små terninger og bruk en food processor eller en stavmikser til å gjøre det til en masse

Steg 2 – Ha i de resterende produktene sammen med fisken i en bolle og bland godt med en stavmikser

Steg 3 – Bruk en spiseskje til å forme fiskekakene og stek de med en god klatt med smør.

Steg 4 – Bruk stekesmøret og ha over fisken og evt pynte med en liten bit av fersk dill.

Steg 5 – Serveres med friske grønnsaker.

Spis deg ned i vekt og til mer energi

Spis deg ned i vekt og til mer energi

Ønsker du å motta?

Fyll ut formen og motta handlelisten og kostholdsrådene.

Gratis og avmelding når som helst.