Fiskekaker av hvit fisk

Fiskekaker av hvit fisk

Første gang jeg skulle lage fiskekaker grudde jeg meg litt. Jeg trodde det skulle være litt vanskelig.. Men så feil kan man ta! Det var utrolig lett å lage,  samtidig som det smaker 100 ganger bedre enn de du kjøper ferdige. Jeg lager ofte mange, slik at jeg kan fryser de ned til en senere anledning. 

Ingredienser

  • 1kg fiskefilet av lyr (hvit fisk)
  • 3 egg
  • 1 liten løk
  • 1 chili
  • 3 vårløk (3 stenger)
  • 1 ss kokosmel eller mandelmel
  • Litt vann
  • Godt med salt og litt pepper
  • Ghee eller kokosolje til steking

Bruk fiskefilet av lyr, torsk eller annen hvit fisk. Kutt fisken i små terninger og bruk en food processor eller en stavmikser til å gjøre det til en masse

Ha i de resterende produktene sammen med fisken i en bolle og bland godt med en food

Bruk en spiseskje til å forme fiskekakene med og stek de med en god klatt med smør.

Bruk stekesmøret og ha over fisken og evt pynte med en liten bit av fersk dill.

Serveres med friske grønnsaker.

Motta nyhetsbrev

Vårt mål er å vise deg naturlige metoder for å gjenopprette din helse. Vi tro at om du gir kroppen de riktige byggeklossen, vil du bygge opp din styrke og vitalitet til det nivået kroppen din virkelig er ment for.

Flere oppskrifter

nyhetsbrev 
Motta Oppskrifter
Motta Helsetips
Motta Nyttige lenker

Skriv inn din e-post for å motta gratis nyhetsbrev

Ingen søppelpost. Avmeld når som helst.

Velkommen

Logg deg inn for å ta i bruk ditt medlemskap på kraftmat.no