Fylte lavkarbo-Squash

Spis deg ned i vekt og til mer energi med vår kostholdsplaner
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
- Enkel
- 50 Min
- 3 Porsjoner
Ingredienser:
- 2 hele squash
- 250 gr kyllingbryst
- 250 gr tomater
- 100 gr revet ost
- 100 gr brokkoli
- 2 fedd hvitløk
- 1 ss olivenolje
- kokosolje eller ghee til steking
- Salt
- Pepper
- Timian
- Oregano
- Gressløk
Slik gjør du:
Steg 1 – Kutt squashen i to like store deler på langs. Bruk så en skje til å ta ut det meste av innmaten.
Steg 2 – I en bolle har du i: tomatene, hvitløk, olivenolje og en klype, salt, pepper, oregano og timian. Bland så alt sammen med en stavmikser.
Steg 3 – Kutt opp kyllingen i små biter og stek den til den er gjennomstekt.
Steg 4 – Kutt opp brokkolien og la den koke mens du streker kyllingen.
Steg 5 – Når kyllingen er gjennomstekt er det på tide å fylle squashen. Start med tomatsausen og fordel likt på alle 4 delene. Deretter fyller du på med kylling, brokkoli og topper med ost.
Steg 6 – La den steke i 15 minutter midt i ovnen på 200 grader
Steg 7 – Toppes med gressløk etter at den er ferdigstekt.
Del Innlegget
Spis deg ned i vekt og til mer energi med vår kostholdsplaner
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.