Handlekurv (0)

Handlekurven er tom.

Fortsett å handle

Fylte mini paprika snack med kjøttfyll & smeltet ost

Hvor deilig er det ikke noe digg med seg på jobb. Ta med deg disse matboksen og gjør kollegene grønn av misunnelse.
Del denne oppskriften

Gratis guide

Frisk med ekte mat!

Ønsker du en kropp som spiller på lag med mer energi? Har du en tarm i ubalanse? Ønsker du å gå ned i vekt å nå din idealvekt?

Ingredienser

  • Mini paprika
  • 100 gr kremost
  • 1-2 ss fløte
  • 200 gram kjøttdeig
  • Smør til steking
  • Finhakket vårløk
  • 60 gram ost
  • Krydder etter ønske, F.eks. oregano, timian, hvitløk, Provence og salt. (Her er det bare å leke seg litt og smake seg frem til din favoritt)

Fremgangsmåte

Steg 1 – start med å forvarme stekeovn til 180 grader.

Steg 2 – Brune kjøttdeig på stekepannen i med en klatt smør.

Steg 3 – Bland revet ost og kremost i en bolle og varm i mikrobølgeovn i 2 min.

Steg 4 – Tilsett fløte, kjøttdeig, ønsket krydder sammen i den varme ostebollen og bland godt.

Steg 5 – Skjær paprika i to (på langs)

Steg 6 – Ha fyllet i paprikabåtene og strø et lite dryss ekstra ost på toppen.

Steg 7 – Mini paprikaen stekes i stekeovn i Ca. 10-12 min, eller til osten på toppen er gyllen. Toppes med vårløk

Del denne oppskriften

Gratis guide

Frisk med ekte mat!

Ønsker du en kropp som spiller på lag med mer energi? Har du en tarm i ubalanse? Ønsker du å gå ned i vekt å nå din idealvekt?

gratis guide fra kraftmat

Frisk med ekte mat!