- Vanskelighetsgrad: Middels
- Tid: 20-40 minutter
- Porsjoner: mange
Ingredienser
- Mini paprika
- 100 gr creme ost
- 1-2 ss fløte
- 200 gr kjøttdeig.
- Finhakket vårløk
- 60 gr ost
- Krydder etter ønske, selv har jeg brukt oregano, timian, hvitløk, Provence og salt. ( Her er det bare å leke seg litt og smake seg frem til din favoritt )

Start med å forvarme stekeovn til 180 grader.

Brune kjøttdeig på stekepannen i en klatt smør.

Bland revet ost og creme ost i en bolle og varm i evt mikrobølgeovn i 2 min.

Tilsett fløte, kjøttdeig, ønsket krydder og i den varme ostebollen.

Bland godt sammen

Skjær paprika i to (på langs)

Ha fyllet i paprika båtene og strø et lite dryss ekstra ost på toppen.

Mini paprika´n stekes i stekeovn i ca 10-12 min, eller til osten på toppen er gyllen.