- 30 Min
Fylte sopp med bacon & ost
Her har jeg laget en super lett, sunn og gøyal liten smakebit av sopp. YES, du hørte rett…sopp. Første gangen jeg skulle smake disse var jeg nokså skeptisk, da jeg er vandt til noe mindre sopp som sjampinjong. MEN, jeg ble nokså overrasket over hvor digg disse er altså
- 3 Porsjoner
- Portebello sopp
- Rød, gul og grønn paprika
- Rødløk
- Gul løk
- 1 beger med krem ost nøytral
- Revet ost
- Bacon terninger
- Peppermix
- Oregano
- Timian
Steg 1 – Start med å forvarme stekeovn til 200 grader.
Steg 2 – Kutt paprika i små biter og sett til siden.
Steg 3 – Vas så soppene og skjær så stilkene av helt inne med roten.
Steg 4 – Kutt stilkene i småbiter og stek på stekepannen sammen med løk, rødløk og bacon.
Steg 5 – Oppi stekepannen har du så kremost, salt og pepper.
Steg 6 – godt sammen med løk, sopp og bacon.
Steg 7 – Fyll så soppene med fyllet og strø over revet ost.
Steg 8 – Avslutt med krydder.
Stekes på nederste rille til osten er smeltet. Du kan også kjøre på varmluft de par siste minuttene for ett mer crispy resultat.
Spis deg ned i vekt og til mer energi
- Steg for steg guide som viser hvordan du skal klare det.
- Oppfølging via facebook-gruppe og e-post
- Oppfølging via facebook-gruppe og e-post
Spis deg ned i vekt og til mer energi
- Steg for steg guide som viser hvordan du skal klare det.
- Oppfølging via facebook-gruppe og e-post
- Oppfølging via facebook-gruppe og e-post