Knallgode squash, fylt med deilige og sunne ingredienser. Perfekt til middag eller som ettermiddags snacks
- Vanskelighetsgrad: Enkel
- Tid: 40-60 minutter
- Porsjoner: 3
Ingredienser
- 2 hele squash
- 250 gr kyllingbryst
- 250 gr tomater
- 100 gr revet ost
- 100 gr brokkoli
- 2 fedd hvitløk
- 1 ss olivenolje
- kokosolje eller ghee til steking
- Salt
- Pepper
- Timian
- Oregano
- Gressløk

Kutt squashen i to like store deler på langs. Bruk så en skje til å ta ut det meste av innmaten.

I en bolle har du i: tomatene, hvitløk, olivenolje og en klype, salt, pepper, oregano og timian. Bland så alt sammen med en stavmikser.

Kutt opp kyllingen i små biter og stek den til den er gjennomstekt.

Kutt opp brokkolien og la den koke mens du streker kyllingen.

Når kyllingen er gjennomstekt er det på tide å fylle squashen. Start med tomatsausen og fordel likt på alle 4 delene. Deretter fyller du på med kylling, brokkoli og topper med ost.

La den steke i 15 minutter midt i ovnen på 200 grader

Toppes med gressløk etter at den er ferdigstekt.