Gelé drops med bringebærsmak

Gelé drops med bringebærsmak

Beskrivelse

Hva om jeg fortalte deg at det fantes drops som var både sunt og godt for magen? Og ikke bare magen, men hud, hår, tarm, negler og mye mer også. For det finnes det nemlig. Drops med gelatin hjelper kroppen med alt dette.

Jeg liker mine drops litt sure, men om du liker de mindre sur kan du bytte ut sitronsaften med 2 dl vann. Disse varer aldri mange dager her hjemme, men de holder en uke i kjøleskapet. Og du, et lite tips, bruk dine favoritt bær. Det vil du ikke angre på.

Oppskrift

  • Ca. 2 dl tinte bringebær
  • Saften fra 2 mellom store sitroner
  • 3 ss gelatin pulver
  • 8 dråper stevia

Slik gjør du

  • Kok forsiktig opp bringebær sammen med sitronsaften. Når det småkoker, så tar du en stavmikser oppi til massen blir glatt. (Bruker du bringebær, så kommer det til å være frø igjen.) Ta vekk gryten fra platen. Ta så dråper med stevia oppi, og til slutt rører du inn gelatin pulveret. Ta så oppi formen og ta i kjøleskapet. Mine var hard nok til å ta ut etter ca. 1 time.
    Oppbevares i en tett boks i kjøleskapet, ellers så blir de fort litt tørre.
    Formene mine har jeg kjøpt hos Søstrene Grene.

Motta nyhetsbrev

Vårt mål er å vise deg naturlige metoder for å gjenopprette din helse. Vi tro at om du gir kroppen de riktige byggeklossen, vil du bygge opp din styrke og vitalitet til det nivået kroppen din virkelig er ment for.

Flere oppskrifter