Forvarm ovnen til 180 grader Celsius og legg bakepapir på et stekebrett.
I en bolle blander du psylliumhusk, salt, glutenfritt bakepulver og mandelmel.
Tilsett kokt vann, eddik og eggehviter i den tørre blandingen, og bruk en blender for å blande godt sammen til en jevn deig.
Del deigen i 5-8 biter, avhengig av størrelsen du ønsker.
Form hver del av deigen til en ball og deretter til en pølse.
Legg deigen på det forberedte bakebrettet og stek i forvarmet ovn i 15-20 minutter, eller til brødene er gyldne og gjennomstekte.
Mens brødene avkjøles, forbereder du hvitløksmøret ved å blande smør, finhakket persille, Himalayasalt og hakket hvitløk i en bolle. Oppbevar i kjøleskapet til servering.
Del de avkjølte brødene i to og smør hver del med hvitløksmør.
Topp brødene med revet ost, skiver av tomater og serranoskinke.
Stek bruschettaene igjen til osten er smeltet og brødet er varmt.