Kraftmat.no

Glutenfri Kremet Linsepasta med Parmesan

Denne deilige linsepastaen er drømmen for alle pastaelskere. Med en kremet saus og et dryss av parmesan blir denne glutenfrie retten raskt en favoritt på middagsbordet.

Last ned vår GRATIS guide, og start din reisen mot en slankere, sterkere og friskere kropp!

Ingredienser

  • 200 g glutenfri linsepasta
  • Brokkoli
  • Tomater, skiver
  • Vasket spinat
  • 60 ml fløte
  • 2 ss smør
  • 60 g kremost
  • 60 g revet ost
  • Salt
  • 2 ss vann
  • Cayennepepper
  • 1/2 ts hvitløkspulver
  • 1/2 ts løkpulver
  • 1/2 ts paprikapulver
  • Frisk persille

Slik gjør du

  1. Kok glutenfri linsepasta etter anvisning på pakken. Kok brokkoli og avkjøl.
  2. Varm fløte og smør i en panne på middels varme.
  3. Tilsett kremost og rør godt.
  4. Når blandingen begynner å boble, ta pannen av varmen og tilsett revet ost, salt og krydder. Bland godt.
  5. Bland ostsausen med den ferdigkokte linsepastaen i en ildfast form. Tilsett brokkoli og spinat.
  6. Pynt med skiver av tomater og dryss over litt parmesan.
  7. Stek i stekeovnen på 180 grader i ca. 10-12 minutter.
  8. Server og nyt denne smakfulle glutenfrie linsepastaen med kremet saus og parmesan.

Last ned vår GRATIS guide, og start din reisen mot en slankere, sterkere og friskere kropp!

Spis deg ned i vekt og til mer energi

Last ned vår GRATIS guide, og start din reise mot en slankere, sterkere og friskere kropp!