Kraftmat.no

Glutenfrie Bananpannekaker med Lønnesirup og Friske Bær

Disse herlige glutenfrie bananpannekakene er utrolig gode! Med en touch av banan i røren og deilig lønnesirup og friske bær på toppen, vil disse pannekakene definitivt vekke appetitten til hele huset.

Last ned vår GRATIS guide, og start din reisen mot en slankere, sterkere og friskere kropp!

Ingredienser

1 1/2 banan (1 hel banan til røren, den andre halvdelen til topping)
2,5 dl melk
3 dl kikertmel
2 ss tapiokamel
1 egg
1 ts kanel
Lønnesirup
Friske bær (f.eks. rips, blåbær, bringebær)
Skivede bananer
Hakkede valnøtter

Slik gjør du

  1. Ha alle ingrediensene (unntatt toppingen) i en blender og bland til røren er jevn og fin.
  2. Stek pannekakene på middels varme på en stekepanne til de er gyldne og fine. Lag dem gjerne små, slik at det er plass til flere på pannen.
  3. Server pannekakene varme, og topp dem med skiver av banan, hakkede valnøtter, friske bær og en god mengde lønnesirup.

Last ned vår GRATIS guide, og start din reisen mot en slankere, sterkere og friskere kropp!

Spis deg ned i vekt og til mer energi

Last ned vår GRATIS guide, og start din reise mot en slankere, sterkere og friskere kropp!