Glutenfritt & Ketovennlig HotDog´s brød
Her har vi noen herlige Hotdog´s brød som kommer godt med å ha i frysen på en dag hvor du vil ha noe kjapt, sunt og godt, så vel som til 17 Mai.

Porsjoner:
6
Tid:
60 min
Vanskelighet:
Enkel
Ingredienser
- 220 gr mandelmel
- 1,2 dl kokt vann
- 65 gr smeltet meieri smør
- 5 ss psyllium husk
- 2 ts bakepulver
- 2 eggehviter
- 2 hele egg
- 1 klype salt
- 1 ts xantan gum
Fremgangsmåte
Steg 1 - Start med å forvarme stekeovn til 180 grader.
Steg 2 - Bland alt det tørre i en bolle, mix godt og sett til side.
Steg 3 - I en bake bolle blander du først eggehvite sammen med varmt smør og vann til dette er jevnt og godt blandet.
Steg 4 - Ha så bollen med veske over i bollen med det tørre i og kna godt til deigen er fast.
Steg 5 - Sett deigen under plast og la den stå til hvile i ca 15-20 minutter.
Steg 6 - Del så deigen opp i ønskede biter…Her får jeg seks biter.
Steg 7 - Trill deigen til en ball i håndflaten og trill den så ut til en pølse på kjøkkenbenken.
Steg 8 - Hotdogs brødene stekes på stekebrett med bakepapir i bunn i ca 25-30 minutter (noe avhengig av ovn )
- Avkjøles på rist.
💡 Tips
Lagre gjerne dobbel porsjon og frys ned resten for raske middager!