Mer overskudd Friskere fordøyelse Bedre fokus Ned i vekt med kraftmat

Glutenfritt & Ketovennlig HotDog´s brød

Her har vi noen herlige Hotdog´s brød som kommer godt med å ha i frysen på en dag hvor du vil ha noe kjapt, sunt og godt, så vel som til 17 Mai.

Spis deg ned i vekt og til mer energi med vår kostholdsplan.

Porsjoner: 6

Ingredienser:

  • 220 gr mandelmel
  • 1,2 dl kokt vann
  • 65 gr smeltet meieri smør
  • 5 ss psyllium husk
  • 2 ts bakepulver
  • 2 eggehviter
  • 2 hele egg
  • 1 klype salt
  • 1 ts xantan gum

Slik gjør du:

Steg 1 – Start med å forvarme stekeovn til 180 grader.

Steg 2 – Bland alt det tørre i en bolle, mix godt og sett til side.

Steg 3 – I en bake bolle blander du først eggehvite sammen med varmt smør og vann til dette er jevnt og godt blandet.

Steg 4 – Ha så bollen med veske over i bollen med det tørre i og kna godt til deigen er fast.

Steg 5 – Sett deigen under plast og la den stå til hvile i ca 15-20 minutter.

Steg 6 – Del så deigen opp i ønskede biter…Her får jeg seks biter.

Steg 7 – Trill deigen til en ball i håndflaten og trill den så ut til en pølse på kjøkkenbenken.

Steg 8 – Hotdogs brødene stekes på stekebrett med bakepapir i bunn i ca 25-30 minutter (noe avhengig av ovn )

Avkjøles på rist.

Del oppskriften

Lik oss på facebook