Kraftmat.no

Glutenfritt & Ketovennlig HotDog´s brød

Her har vi noen herlige Hotdog´s brød som kommer godt med å ha i frysen på en dag hvor du vil ha noe kjapt, sunt og godt, så vel som til 17 Mai.

Last ned vår GRATIS guide, og start din reisen mot en slankere, sterkere og friskere kropp!

Ingredienser

  • 220 gr mandelmel
  • 1,2 dl kokt vann
  • 65 gr smeltet meieri smør
  • 5 ss psyllium husk
  • 2 ts bakepulver
  • 2 eggehviter
  • 2 hele egg
  • 1 klype salt
  • 1 ts xantan gum

Slik gjør du

Steg 1 – Start med å forvarme stekeovn til 180 grader.

Steg 2 – Bland alt det tørre i en bolle, mix godt og sett til side.

Steg 3 – I en bake bolle blander du først eggehvite sammen med varmt smør og vann til dette er jevnt og godt blandet.

Steg 4 – Ha så bollen med veske over i bollen med det tørre i og kna godt til deigen er fast.

Steg 5 – Sett deigen under plast og la den stå til hvile i ca 15-20 minutter.

Steg 6 – Del så deigen opp i ønskede biter…Her får jeg seks biter.

Steg 7 – Trill deigen til en ball i håndflaten og trill den så ut til en pølse på kjøkkenbenken.

Steg 8 – Hotdogs brødene stekes på stekebrett med bakepapir i bunn i ca 25-30 minutter (noe avhengig av ovn )

Avkjøles på rist.

Last ned vår GRATIS guide, og start din reisen mot en slankere, sterkere og friskere kropp!

Spis deg ned i vekt og til mer energi

Last ned vår GRATIS guide, og start din reise mot en slankere, sterkere og friskere kropp!