Mer overskudd 
Friskere fordøyelse 
Bedre fokus 
Ned i vekt 
Med kraftmat

Gratinert grønnsaksgryte med cremet ost.

Av og til må en rydde kjøleskapet for alt som må brukes opp før det blir dårlig. Da ert det perfekt å kokkelere frem til en nydelig gratinert grønnsaksgryte. Denne Ble en sunn middag som er super enkel å lage.
DeL

Kom i gang med et bedre kosthold i dag!

Porsjoner: 4

Ingredienser:

  • Rød, gul og grønn paprika
  • Beter
  • Gulrøtter i flere farger
  • Pastinakk
  • 150 gr cremeost
  • 2 dl fløte
  • 25-30 gr revet parmesan ost
  • Rød løk
  • Løk
  • Revet ost
  • krydder etter ønske.
  • vårløk.

Slik gjør du:

Steg 1 – Start med å sette stekeovn til 200 grader.

Steg 2 – Kutt opp alt av grønnsaker i terninger

Steg 3 – La grønnsakene surre på stekepannen i litt smør i ett par minutter.

Steg 4 – Ha så i creme ost og fløte og la det små koke noen minutter.

Steg 5 – Ha så på ønsket krydder.

Steg 6 – Ha så over revet parmesan og la den små putter i ytterlige 2 min.

Steg 7 – Hell så over i en ildfast form og strø revet ost og litt hakket vårløk på toppen.

Steg 8 – Stekes til osten er gylden og fin ca 8-10 minutter.

nyhetsbrev

Motta oppskrifter, tips & Inspirasjon til bedre helse.

Ingen søppelpost. Avmeld når som helst.