Gresskar – pannekaker med friske bær

Hvem sa at det å spise sunt er kjedelig? Disse pannekakene smaker fantastisk og egner seg særs godt til å ha med på farten.
  • 2 dl gresskarpure (se fremgangsmåte)
  • 1,5 dl kokosmel
  • 2 egg
  • 3 dl kokosmelk
  • 1 ts kanel (ceylon)
  • 1/4 ts ingefær
  • 1/4 ts muskat
  • 1 ss ghee eller kokosolje til steking
  • 3-4 dråper stevia
  • Litt friske bær

Steg 1 – Gresskar er hardt og trenger å bli mykt før det kan brukes. Skjær gresskaret i to og ta ut innmaten. Ta vare på frøene og lag bakte gresskarkjerner 

Steg 2 – Legg gresskaret med kjøttet ned på et fat. Ha det over i mikrobølgeovnen på 750 watt over 5 minutter.

Steg 3 – Når innmaten i gresskaret er myk bruker du en skje til og ta det ut av med. Ta vare på det du ikke bruker og bruk det ved en senere anledning.

Steg 4 – Bland alle produktene sammen til en masse

Steg 5 – Stek til det bobler på ene siden og snu.

Steg 6 – Serveres med friske bær, blåbær, bringebær, det du liker! Prøv hjemmelaget syltetøy

Spis deg ned i vekt og til mer energi

Spis deg ned i vekt og til mer energi

Ønsker du å motta?

Fyll ut formen og motta handlelisten og kostholdsrådene.

Gratis og avmelding når som helst.