Grønne wraps
Ønsker du et sunt og fargerikt måltid uten mel? Disse grønne wrapsene er akkurat det du trenger! De er enkle å tilpasse og gir deg et mettende og næringsrik måltid.

Porsjoner:
2
Tid:
15 min
Vanskelighet:
Enkel
Ingredienser
- 8 store grønne blader (f.eks. romanosalat, grønnkål, collard greens)
- 1 avokado, skivet
- 1/2 agurk, i tynne strimler
- 1 stor tomat, i skiver
- 1/4 rødløk, i tynne skiver
- 100 g kokt kylling, i strimler (valgfritt)
- 50 g revet ost (f.eks. cheddar eller mozzarella)
- 2 ss majones
- 2 ss sennep
- 2 ss yoghurt naturell
- Salt og pepper etter smak
- Eventuelle andre favorittpålegg eller krydder
Fremgangsmåte
- Vask alle grønnsakene grundig.
- Legg to grønne blader ved siden av hverandre og overlapp dem litt.
- Legg på skiver av avokado, agurk, tomat og rødløk langs midten av bladene.
- Fordel eventuelt kyllingstrimler og revet ost over grønnsakene.
- I en liten bolle, bland sammen majones, sennep og yoghurt naturell.
- Fordel sausen jevnt over fyllet.
- Krydre med salt og pepper etter smak.
- Brett sidene av grønne blader innover, og rull forsiktig sammen for å lage wraps.
- Skjær wrapsene i to på skrå og server umiddelbart.
💡 Tips
Lagre gjerne dobbel porsjon og frys ned resten for raske middager!