- 15 Min
Grønnkålchips – Lavkarbo snacks!
Kanskje ikke akkurat en erstatning til vanlig chips, men om du har lyst på noe salt og crispy bør du Prøve denne!
- 1 Porsjoner
- 1 stor neve grønnkål
- 1 ss kokosolje
- 1/2 ts salt
Steg 1 – Varm opp kokosolje og salt i en kasserolle
Steg 2 – Fjern bladene fra stilken på kålen
Steg 3 – legg grønnkålen i en bolle og hell over den flytende kokosoljen.
Steg 4 – Bruk hendene eller en sleiv til å maser oljen inn.
Steg 5 – Legg grønnkåler over på en rist og stek på 175 grader i 10 minutter (den blir fort svidd!)
Tips: Gjerne bruk hvitløk eller krydder,
Spis deg ned i vekt og til mer energi
- Steg for steg guide som viser hvordan du skal klare det.
- Oppfølging via facebook-gruppe og e-post
- Oppfølging via facebook-gruppe og e-post
Spis deg ned i vekt og til mer energi
- Steg for steg guide som viser hvordan du skal klare det.
- Oppfølging via facebook-gruppe og e-post
- Oppfølging via facebook-gruppe og e-post