Lavkarbo/ketoGodt for magen

GrønnkÃ¥lchips – Lavkarbo snacks!

Kanskje ikke akkurat en erstatning til vanlig chips, men om du har lyst på noe salt og crispy bør du Prøve denne!

Sovn 9
Vurder oppskrift
×

Hvordan var oppskriften?

DÃ¥rlig
Ikke bra
OK
Bra
Utmerket
Porsjoner: 1
Tid: 15 min
Vanskelighet: Enkel

Ingredienser

  • 1 stor neve grønnkÃ¥l
  • 1 ss kokosolje
  •  1/2 ts salt

Fremgangsmåte

  1. Steg 1 - Varm opp kokosolje og salt i en kasserolle
  2. Steg 2 - Fjern bladene fra stilken på kålen
  3. Steg 3 - legg grønnkålen i en bolle og hell over den flytende kokosoljen.
  4. Steg 4 - Bruk hendene eller en sleiv til å maser oljen inn.
  5. Steg 5 - Legg grønnkåler over på en rist og stek på 175 grader i 10 minutter (den blir fort svidd!)
  6. Tips: Gjerne bruk hvitløk eller krydder,

💡 Tips

Lagre gjerne dobbel porsjon og frys ned resten for raske middager!

0