GrønnkÃ¥lchips – Lavkarbo snacks!
Kanskje ikke akkurat en erstatning til vanlig chips, men om du har lyst på noe salt og crispy bør du Prøve denne!

Porsjoner:
1
Tid:
15 min
Vanskelighet:
Enkel
Ingredienser
- 1 stor neve grønnkål
- 1 ss kokosolje
- Â 1/2 ts salt
Fremgangsmåte
Steg 1 - Varm opp kokosolje og salt i en kasserolle
Steg 2 - Fjern bladene fra stilken på kålen
Steg 3 - legg grønnkålen i en bolle og hell over den flytende kokosoljen.
Steg 4 - Bruk hendene eller en sleiv til å maser oljen inn.
Steg 5 - Legg grønnkåler over på en rist og stek på 175 grader i 10 minutter (den blir fort svidd!)
- Tips: Gjerne bruk hvitløk eller krydder,
💡 Tips
Lagre gjerne dobbel porsjon og frys ned resten for raske middager!