Mer overskudd 
Friskere fordøyelse 
Bedre fokus 
Ned i vekt 
Med kraftmat

Grønnkålchips – Lavkarbo snacks!

Kanskje ikke akkurat en erstatning til vanlig chips, men om du har lyst på noe salt og crispy bør du Prøve denne!
DeL

Kom i gang med et bedre kosthold i dag!

Porsjoner: 1

Ingredienser:

  • 1 stor neve grønnkål
  • 1 ss kokosolje
  •  1/2 ts salt

Slik gjør du:

Steg 1 – Varm opp kokosolje og salt i en kasserolle

Steg 2 – Fjern bladene fra stilken på kålen

Steg 3 – legg grønnkålen i en bolle og hell over den flytende kokosoljen.

Steg 4 – Bruk hendene eller en sleiv til å maser oljen inn.

Steg 5 – Legg grønnkåler over på en rist og stek på 175 grader i 10 minutter (den blir fort svidd!)

Tips: Gjerne bruk hvitløk eller krydder,

nyhetsbrev

Motta oppskrifter, tips & Inspirasjon til bedre helse.

Ingen søppelpost. Avmeld når som helst.