Dette har blitt min «go to» middagsrett når kreativiteten er vekke. Den er utrolig enkel å lage og smaker veldig godt. Mengden mat er også veldig enkel å justere. I tillegg er det veldig lett å pimpe den med ekstra grønnsaker eller ost og rømme.
- Vanskelighetsgrad: Middels
- Tid 40-60 minutter
- Porsjoner: 2
Ingredienser
- 2 dl kokosmelk
- 200 gram hakkede tomater
- Hvitløk
- Chilli
- 200 gram kjøttdeig
- 25 gram creme fraiche

Kutt opp hvitløk og chili og stek det i godt med smør

Stek deretter kjøttdeigen

Tilsett kokosmelk og hakkede tomater.

La det småputre i 15 minutter. Kan også stå lengre hvis du ønsker det.

Server og topp gryteretten med creme fraiche.

Ønsker du mer kalorier kan du tilsett ost, mer creme fraiche eller ekstra kjøttdeig.

Man kan også tilsette gulrøtter, squash, paprika hvis man ønsker det. Da får gryten en tykkere konsistens.