Beskrivelse
En god fiksesuppe gir mye til kroppen. Er du en av de mange som tror at det å lage fiskesuppe er en vanskelig affære? Jeg må dessverre skuffe deg der. Denne tar maks 15 minutter og lage og har 4 himmelske porsjoner i. Jeg håper du prøver, for jeg kan nesten garantere deg en ny fiskefavoritt.
Oppskrift
- Tid: 15 minutter
- Porsjoner: 4 personer
- Ingredienser:
- 50g meieri smør eller ghee
- ½ rødløk finhakket
- 1 stort hvitløksfedd eller 2 små,
- finhakket
- 200g frossen spinat
- 3 dl fløte
- 2 dl vann (eller lake fra rekene)
- 1 ss sitronsaft – vann og sitron kan byttes ut med 2 dl tørr hvitvin
- 3 ss med smøreost
- 200 g reker i lake eller ferske om du har det
- 500g hvit fisk i små biter
- Jeg har også to spiseskjeer med kollagen i, men dette er valgfritt. Jeg sniker inn kollagen hvor jeg kan.
Slik gjør du
- Start med å forvarme stekeovn til ca 200 grader.
- Ha fisk, brokkoli og brekkbønner i aluminiumsfolie.
- Krydre fisken godt med feks sitronpepper og ha en god klatt sør på fisken.
- La steke/bake I ca 20 min
- Mens fisken bakes, skjærer du opp paprika, løk og sitron. og surrer løk og paprika lett på stekepannen.
- Når fisken er ferdig samler du alle grønnsaker på tallerken og legger fisken over
- Serveres med friske urter, rømme, eller din favoritt saus.