Kraftmat.no

Himmelsk fiskesuppe

Last ned en av våre GRATIS guider, og start din reisen mot en slankere, streker og friskere kropp!

Ingredienser

Beskrivelse

En god fiksesuppe gir mye til kroppen. Er du en av de mange som tror at det å lage fiskesuppe er en vanskelig affære? Jeg må dessverre skuffe deg der. Denne tar maks 15 minutter og lage og har 4 himmelske porsjoner i. Jeg håper du prøver, for jeg kan nesten garantere deg en ny fiskefavoritt.

Oppskrift

  • 50g meieri smør eller ghee
  • ½ rødløk finhakket
  • 1 stort hvitløksfedd eller 2 små,
  • finhakket
  • 200g frossen spinat
  • 3 dl fløte
  • 2 dl vann (eller lake fra rekene)
  • 1 ss sitronsaft – vann og sitron kan byttes ut med 2 dl tørr hvitvin
  • 3 ss med smøreost
  • 200 g reker i lake eller ferske om du har det
  • 500g hvit fisk i små biter
  • Jeg har også to spiseskjeer med kollagen i, men dette er valgfritt. Jeg sniker inn kollagen hvor jeg kan.

Slik gjør du

  • Start med å forvarme stekeovn til ca 200 grader.
  • Ha fisk, brokkoli og brekkbønner i aluminiumsfolie.
  • Krydre fisken godt med feks sitronpepper og ha en god klatt sør på fisken.
  • La steke/bake I ca 20 min
  • Mens fisken bakes, skjærer du opp paprika, løk og sitron. og surrer løk og paprika lett på stekepannen.
  • Når fisken er ferdig samler du alle grønnsaker på tallerken og legger fisken over
  • Serveres med friske urter, rømme, eller din favoritt saus.

Slik gjør du

Last ned en av våre GRATIS guider, og start din reisen mot en slankere, streker og friskere kropp!