Hjemmelagde Keto Bacon-Nachos med Kun 2 Ingredienser
Denne enkle oppskriften på hjemmelagde nachos tar klassisk nachos til neste nivå med kun to ingredienser: bacon og revet ost. Passer godt for de som følger et lavkarbo-kosthold
Stek baconterningene i en stekepanne til de er gyldenbrune.
Legg et lag med bakepapir på et stekebrett.
Fordel revet ost jevnt utover bakepapiret.
Dryss de stekte baconterningene over osten.
Strø litt salt over nachosene etter smak.
Stek i ovnen i 2-3 minutter, eller til osten er smeltet og begynner å bli litt gyldenbrun langs kantene. Pass nøye på for å unngå at nachosene blir brent.
La nachosene avkjøles i noen minutter før du skjærer dem i trekanter med en pizzakutter.
Server de hjemmelagde keto bacon-nachosene rykende varme med ditt favoritt nachos-fyll, som brunet karbonadedeig, jalapeños, salsa, guacamole og rømme.