- 10 Min
Hjemmelaget béarnaisesaus
En skikkelig herlig béarnaisesaus laget fra bunen av
- 6 Porsjoner
- 300 gr smør
- 2 ss hvitvin eddik
- 1/2 ts løkpulver
- 2 ss finhakket estragon
- 4 eggeplommer
Steg 1 – Start med å smelte smøret i en kasserolle.
Steg 2 – Klekk eggene og ta bort eggehvitene, kun plommene skal brukes.
Steg 3 – Bland hvitvin eddik, estragon og løkpulver i egen bolle.
Steg 4 – Smøret piskes rolig inn sammen med eggene, det er viktig at det blir gjort rolig og ikke for varmt da det kan skille seg.
Steg 5 – Tilsett så blandingen med hvitvinseddik, løkpulver og estragon.
Perfekt tilbehør til din neste middag! – Se: Biffgryte med ostegratinert blomkålmos og béarnaisesaus
Spis deg ned i vekt og til mer energi
- Steg for steg guide som viser hvordan du skal klare det.
- Oppfølging via facebook-gruppe og e-post
- Oppfølging via facebook-gruppe og e-post
Spis deg ned i vekt og til mer energi
- Steg for steg guide som viser hvordan du skal klare det.
- Oppfølging via facebook-gruppe og e-post
- Oppfølging via facebook-gruppe og e-post