Mer overskudd Bedre fordøyelse Bedre fokus Ned i vekt med kraftmat

Hjemmelaget béarnaisesaus

En skikkelig herlig béarnaisesaus laget fra bunen av
  • 300 gr smør
  • 2 ss hvitvin eddik
  • 1/2 ts løkpulver
  • 2 ss finhakket estragon
  • 4 eggeplommer

Steg 1 – Start med å smelte smøret i en kasserolle.

Steg 2 – Klekk eggene og ta bort eggehvitene, kun plommene skal brukes.

Steg 3 – Bland hvitvin eddik, estragon og løkpulver i egen bolle.

Steg 4 – Smøret piskes rolig inn sammen med eggene, det er viktig at det blir gjort rolig og ikke for varmt da det kan skille seg.

Steg 5 – Tilsett så blandingen med hvitvinseddik, løkpulver og estragon.

Perfekt tilbehør til din neste middag! – Se: Biffgryte med ostegratinert blomkålmos og béarnaisesaus

Spis deg ned i vekt og til mer energi

Spis deg ned i vekt og til mer energi

Få mer energi!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og start din reise mot en sunnere og mer energisk livsstil.