Hjemmelaget ketchup

Spis deg ned i vekt og til mer energi med vår kostholdsplaner
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
- Enkel
- 25 Min
- 20 Porsjoner
Ingredienser:
- 2 glass med tomatpurè
- 4 ss lønnesirup
- 1,5 ss startkultur (jeg bruker
- probiform, fordi den er naturlig laktosefri)
- 1 ss økologisk eplesider eddik
- litt salt
Slik gjør du:
Steg 1 – Bland alt sammen i en egen bolle til det blir en jevn og fin røre.
Steg 2 – Når du er fornøyd med røren så tar du den over i et tett glass. Jeg brukte den minste av norges glassene med skrulokk, men her kan du bruke det du vil bare det er tett.
Steg 3 – La glasset så stå i fred på et mørkt sted i 2 dager.
Steg 4 – Smak etter 2 dager, er du fornøyd med smaken så tar du den i kjøleskapet, om du vil ha den litt surere på smak så lar du den stå litt lenger. I kjøleskapet holder den seg lenge.
Jeg ble kjempe fornøyd med smaken. Men husk at vi alle har forskjellige smakssanser så finn din rette kombinasjon!
Lyst å lære mer om fermentering? Klikk her!
Del Innlegget
Spis deg ned i vekt og til mer energi med vår kostholdsplaner
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.