Hjemmelaget Leverpostei
Lever er så sunt og bør absolutt inkluderes i kostholdet. Likevel kan Lever virke skummelt for mange, Lever smaker noe spesielt om du er ikke vandt med det, og det kan være vanskelig å spise det for seg selv. Hjemmelaget leverpostei derimot er fantastisk god! Mye bedre en hva du får på butikken. Enkelt er det også! Denne oppskriften er helt uten mel og melk.

Spis deg ned i vekt og til mer energi med vår kostholdsplaner
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
- Enkel
- 70 Min
- 5 Porsjoner
Ingredienser:
- 350 gr lever, Kalv, lam, kylling osv..
- 250 gr fett (fra koking av kraft eller spekk)
- 1 egg
- 1 løk
- 2 ts muskat
- 2 ts kryddernellik
- Litt salt og pepper
Slik gjør du:
Steg 1 – Kvern leveren eller bruk en god processor.
Steg 2 – Ha alle ingrediensene i en food processor og kjør til homogen masse.
Steg 3 – Hell massen over i en form.
Steg 4 – Stekes i vannbad på 170 grader i 70 minutter.
Steg 5 – La den hvile i 10 minutter før den skjæres i.
Steg 6 – Det er lurt å dele den opp i mindre biter å fryse ned det du ikke skal bruke med det samme.
Del Innlegget
Spis deg ned i vekt og til mer energi med vår kostholdsplaner
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.