Mer overskudd 
Friskere fordøyelse 
Bedre fokus 
Ned i vekt 
Med kraftmat

Hjemmelaget Leverpostei

Lever er så sunt og bør absolutt inkluderes i kostholdet. Likevel kan Lever virke skummelt for mange, Lever smaker noe spesielt om du er ikke vandt med det, og det kan være vanskelig å spise det for seg selv. Hjemmelaget leverpostei derimot er fantastisk god! Mye bedre en hva du får på butikken. Enkelt er det også! Denne oppskriften er helt uten mel og melk.
DeL

Kom i gang med et bedre kosthold i dag!

Porsjoner: 5

Ingredienser:

Slik gjør du:

Steg 1 – Kvern leveren eller bruk en god processor.

Steg 2 – Ha alle ingrediensene i en food processor og kjør til homogen masse.

Steg 3 – Hell massen over i en form.

Steg 4 – Stekes i vannbad på 170 grader i 70 minutter.

Steg 5 – La den hvile i 10 minutter før den skjæres i.

Steg 6 – Det er lurt å dele den opp i mindre biter å fryse ned det du ikke skal bruke med det samme.

nyhetsbrev

Motta oppskrifter, tips & Inspirasjon til bedre helse.

Ingen søppelpost. Avmeld når som helst.