Kraftmat.no

Hjemmelaget Leverpostei

Lever er så sunt og bør absolutt inkluderes i kostholdet. Likevel kan Lever virke skummelt for mange, Lever smaker noe spesielt om du er ikke vandt med det, og det kan være vanskelig å spise det for seg selv. Hjemmelaget leverpostei derimot er fantastisk god! Mye bedre en hva du får på butikken. Enkelt er det også! Denne oppskriften er helt uten mel og melk.

Spis deg ned i vekt og til mer energi!

Last ned vår GRATIS guide, og start din reisen mot en slankere, sterkere og friskere kropp!

Spis deg ned i vekt og til mer energi!

Last ned vår GRATIS guide, og start din reisen mot en slankere, sterkere og friskere kropp!

Ingredienser

Slik gjør du

Steg 1 – Kvern leveren eller bruk en god processor.

Steg 2 – Ha alle ingrediensene i en food processor og kjør til homogen masse.

Steg 3 – Hell massen over i en form.

Steg 4 – Stekes i vannbad på 170 grader i 70 minutter.

Steg 5 – La den hvile i 10 minutter før den skjæres i.

Steg 6 – Det er lurt å dele den opp i mindre biter å fryse ned det du ikke skal bruke med det samme.

Spis deg ned i vekt og til mer energi

Last ned vår GRATIS guide, og start din reise mot en slankere, sterkere og friskere kropp!