Kraftmat.no

Hjemmelaget marsipanbrød med sjokoladetrekk og kokosstrø

Med en blanding av mandelmel, søtningsmidler og vaniljeekstrakt får du en deig som enkelt formes til små brød. Deretter dyppes de i smeltet sjokolade og toppes med kokosflak i vakre farger, perfekt for enhver anledning.

Last ned vår GRATIS guide, og start din reisen mot en slankere, sterkere og friskere kropp!

Ingredienser

Til marsipanbrød:

  • 200 g mandelmel
  • 90 g sukrin
  • 20 g sukrinmelis
  • 1 ts vaniljeekstrakt
  • 0,6 dl vann

 

Til sjokoladetrekk:

  • Sukkerfri sjokolade

 

Til kokosstrø:

  • Kokosflak
  • Sukkerfri konditorfarge
  • Vann

Slik gjør du

Marsipanbrød:

  1. Bland mandelmel, sukrin, sukrinmelis, vaniljeekstrakt og vann i en blender til deigen er fast.
  2. La deigen avkjøles i kjøleskapet for enklere håndtering.

 

Sjokoladetrekk:

  1. Smelt sukkerfri sjokolade i vannbad.

 

Kokosstrø:

  1. Hakk kokosflak og sett til side.
  2. Bland konditorfarge med vann i separate skåler.
  3. Tilsett kokosflak i hver skål og la det trekke i noen minutter.
  4. Hell kokosflakene i en sil for å fjerne overskuddsvann og farge.
  5. Tørk kokosflakene på tørkepapir og la dem tørke helt.

 

Montering:

  1. Form marsipanbrødet til ønsket størrelse og dypp det deretter i den smeltede sjokoladen.
  2. Legg brødene på en rist med bakepapir under for å avkjøle.
  3. Strø de fargede kokosflakene over de sjokoladedekte marsipanbrødene.

Last ned vår GRATIS guide, og start din reisen mot en slankere, sterkere og friskere kropp!

Spis deg ned i vekt og til mer energi

Last ned vår GRATIS guide, og start din reise mot en slankere, sterkere og friskere kropp!