Handlekurv (0)

Handlekurven er tom.

Fortsett å handle

Hjemmelaget marsipanbrød med sjokoladetrekk og kokosstrø

Med en blanding av mandelmel, søtningsmidler og vaniljeekstrakt får du en deig som enkelt formes til små brød. Deretter dyppes de i smeltet sjokolade og toppes med kokosflak i vakre farger, perfekt for enhver anledning.
Del denne oppskriften

Gratis guide

Frisk med ekte mat!

Ønsker du en kropp som spiller på lag med mer energi? Har du en tarm i ubalanse? Ønsker du å gå ned i vekt å nå din idealvekt?

Ingredienser

Til marsipanbrød:

  • 200 g mandelmel
  • 90 g sukrin
  • 20 g sukrinmelis
  • 1 ts vaniljeekstrakt
  • 0,6 dl vann

Til sjokoladetrekk:

  • Sukkerfri sjokolade

Til kokosstrø:

  • Kokosflak
  • Sukkerfri konditorfarge
  • Vann

Fremgangsmåte

Marsipanbrød:

  1. Bland mandelmel, sukrin, sukrinmelis, vaniljeekstrakt og vann i en blender til deigen er fast.
  2. La deigen avkjøles i kjøleskapet for enklere håndtering.

Sjokoladetrekk:

  1. Smelt sukkerfri sjokolade i vannbad.

Kokosstrø:

  1. Hakk kokosflak og sett til side.
  2. Bland konditorfarge med vann i separate skåler.
  3. Tilsett kokosflak i hver skål og la det trekke i noen minutter.
  4. Hell kokosflakene i en sil for å fjerne overskuddsvann og farge.
  5. Tørk kokosflakene på tørkepapir og la dem tørke helt.

Montering:

  1. Form marsipanbrødet til ønsket størrelse og dypp det deretter i den smeltede sjokoladen.
  2. Legg brødene på en rist med bakepapir under for å avkjøle.
  3. Strø de fargede kokosflakene over de sjokoladedekte marsipanbrødene.
Del denne oppskriften

Gratis guide

Frisk med ekte mat!

Ønsker du en kropp som spiller på lag med mer energi? Har du en tarm i ubalanse? Ønsker du å gå ned i vekt å nå din idealvekt?

gratis guide fra kraftmat

Frisk med ekte mat!