- 15 Min
Hjemmelaget pesto
Hjemmelaget pesto er så utrolig lett, og mye bedre enn butikk kjøpt. Et tilbehør som imponerer og er godt på alt fra pizza til kylling.
- 8 Porsjoner
- 1 dl økologisk god oliven olje
- 1 hel potte med fersk økologisk basilikum
- 2 ss pinjekjerner
- 1 ss chasew nøtter
- Saften fra en skive sitron, eller 2 dråper Doterra sitron
- ½ fedd hvitløk
- 30 g revet parmesan
- Litt salt og pepper
Steg 1 – Ta alt i en blender til røren er jevn og fin. Eller i en bolle med stavmikser til røren er jevn.
Oppbevares i kjøleskap i et ett tett glass i en uke, rist litt før bruk.
Spis deg ned i vekt og til mer energi
- Steg for steg guide som viser hvordan du skal klare det.
- Oppfølging via facebook-gruppe og e-post
- Oppfølging via facebook-gruppe og e-post
Spis deg ned i vekt og til mer energi
- Steg for steg guide som viser hvordan du skal klare det.
- Oppfølging via facebook-gruppe og e-post
- Oppfølging via facebook-gruppe og e-post