Steg 1 – Start med å forvarme stekeovn til 130 grader
Steg 2 – På et bakebrett med bakepapir i bunn legger du hasselnøttene og lar dem steke i ca 12-15 minutter.
Steg 3 – Ha den så over i et kjøkkenhåndkle og rull på nøttene til skallet løsner.
Steg 4 – Ha så de ferdig rensede nøttene over i en foodprossessor og blend til nøttene får en smøraktig konsistens.
Steg 5 – Tilsett så olje og fortsett og blende til disse ingredienser er godt jobbet inn i hverandre.
Steg 6 – Ha så i sukrin, kakao og salt og blend nok en gang til du har en jevn og fin blanding.
Steg 7 – Smak til med søtning og kakao.
Om du liker noe mer ¨crønch¨, så kan du ha i litt hakkede peanøtter. Her er det kun fantasien og din smak som gjelder.
Facebook-grupper bygger virkelig på fellesskap, noe som er er avgjørende for langvarig suksess.
Gratis og avmelding når som helst.