Hjemmelaget sjokoladepålegg med hasselnøtter

Her du, har vi en mye mye sunnere sjokoladepålegg som er genial å ha i kjølen når søtsuget melder seg.
  • 1 pose hasselnøtter
  • 50 gr sukkerfri kakao
  • 5 ss sukrin
  • 1/2 ts salt
  • 1 ss olivenolje

Steg 1 – Start med å forvarme stekeovn til 130 grader

Steg 2 – På et bakebrett med bakepapir i bunn legger du hasselnøttene og lar dem steke i ca 12-15 minutter.

Steg 3 – Ha den så over i et kjøkkenhåndkle og rull på nøttene til skallet løsner.

Steg 4 – Ha så de ferdig rensede nøttene over i en foodprossessor og blend til nøttene får en smøraktig konsistens.

Steg 5 – Tilsett så olje og fortsett og blende til disse ingredienser er godt jobbet inn i hverandre.

Steg 6 – Ha så i sukrin, kakao og salt og blend nok en gang til du har en jevn og fin blanding.

Steg 7 – Smak til med søtning og kakao.

Om du liker noe mer ¨crønch¨, så kan du ha i litt hakkede peanøtter. Her er det kun fantasien og din smak som gjelder.

Spis deg ned i vekt og til mer energi

Spis deg ned i vekt og til mer energi

Ønsker du å motta?

Fyll ut formen og motta handlelisten og kostholdsrådene.

Gratis og avmelding når som helst.