Hjemmelaget sjokoladepålegg med hasselnøtter

Spis deg ned i vekt og til mer energi med vår kostholdsplaner
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
- Middels
- 35 Min
- 8 Porsjoner
Ingredienser:
- 1 pose hasselnøtter
- 50 gr sukkerfri kakao
- 5 ss sukrin
- 1/2 ts salt
- 1 ss olivenolje
Slik gjør du:
Steg 1 – Start med å forvarme stekeovn til 130 grader
Steg 2 – På et bakebrett med bakepapir i bunn legger du hasselnøttene og lar dem steke i ca 12-15 minutter.
Steg 3 – Ha den så over i et kjøkkenhåndkle og rull på nøttene til skallet løsner.
Steg 4 – Ha så de ferdig rensede nøttene over i en foodprossessor og blend til nøttene får en smøraktig konsistens.
Steg 5 – Tilsett så olje og fortsett og blende til disse ingredienser er godt jobbet inn i hverandre.
Steg 6 – Ha så i sukrin, kakao og salt og blend nok en gang til du har en jevn og fin blanding.
Steg 7 – Smak til med søtning og kakao.
Om du liker noe mer ¨crønch¨, så kan du ha i litt hakkede peanøtter. Her er det kun fantasien og din smak som gjelder.
Del Innlegget
Spis deg ned i vekt og til mer energi med vår kostholdsplaner
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.