Kraftmat.no

Hjemmelaget sjokoladepålegg med hasselnøtter

Her du, har vi en mye mye sunnere sjokoladepålegg som er genial å ha i kjølen når søtsuget melder seg.

Last ned en av våre GRATIS guider, og start din reisen mot en slankere, streker og friskere kropp!

Ingredienser

  • 1 pose hasselnøtter
  • 50 gr sukkerfri kakao
  • 5 ss sukrin
  • 1/2 ts salt
  • 1 ss olivenolje

Slik gjør du

Steg 1 – Start med å forvarme stekeovn til 130 grader

Steg 2 – På et bakebrett med bakepapir i bunn legger du hasselnøttene og lar dem steke i ca 12-15 minutter.

Steg 3 – Ha den så over i et kjøkkenhåndkle og rull på nøttene til skallet løsner.

Steg 4 – Ha så de ferdig rensede nøttene over i en foodprossessor og blend til nøttene får en smøraktig konsistens.

Steg 5 – Tilsett så olje og fortsett og blende til disse ingredienser er godt jobbet inn i hverandre.

Steg 6 – Ha så i sukrin, kakao og salt og blend nok en gang til du har en jevn og fin blanding.

Steg 7 – Smak til med søtning og kakao.

Om du liker noe mer ¨crønch¨, så kan du ha i litt hakkede peanøtter. Her er det kun fantasien og din smak som gjelder.

Last ned en av våre GRATIS guider, og start din reisen mot en slankere, streker og friskere kropp!