Mer overskudd 
Friskere fordøyelse 
Bedre fokus 
Ned i vekt 
Med kraftmat

Hjemmelaget syltetøy

For hvem har sagt at syltetøy prosessen skal være så vanskelig? Når du lager syltetøy hjemme så vet du akkurat hva som er i den. Imponer familien med deilig hjemmelaget syltetøy.
DeL

Kom i gang med et bedre kosthold i dag!

Porsjoner: 10

Ingredienser:

  • 300 g valgfri bærtype
  • Ca. 60 g sukrin melis, her må du selv føle deg frem til rett mengde
  • Ca. 1 ss vann

Slik gjør du:

Steg 1 – Er bærene frossen må de tines først, men det går fort på benken.

Steg 2 – Ha alle ingrediensene i en blender, eller i en bolle med stavmikser. Kjør til massen er jevn, så har du syltetøy uten sukker og blodsukkerstigning.

Steg 3 – Jeg fryser mitt syltetøy ned i gamle tomatpuré glass, for da er det akkurat store nok porsjoner for oss her hjemme. De holder 4-5 dager i kjøleskapet.

Perfekt til: Lavkarbolapper eller gresskarpannekaker

nyhetsbrev

Motta oppskrifter, tips & Inspirasjon til bedre helse.

Ingen søppelpost. Avmeld når som helst.