Kraftmat.no

Hjemmelaget syltetøy

For hvem har sagt at syltetøy prosessen skal være så vanskelig? Når du lager syltetøy hjemme så vet du akkurat hva som er i den. Imponer familien med deilig hjemmelaget syltetøy.

Last ned en av våre GRATIS guider, og start din reisen mot en slankere, streker og friskere kropp!

Ingredienser

  • 300 g valgfri bærtype
  • Ca. 60 g sukrin melis, her må du selv føle deg frem til rett mengde
  • Ca. 1 ss vann

Slik gjør du

Steg 1 – Er bærene frossen må de tines først, men det går fort på benken.

Steg 2 – Ha alle ingrediensene i en blender, eller i en bolle med stavmikser. Kjør til massen er jevn, så har du syltetøy uten sukker og blodsukkerstigning.

Steg 3 – Jeg fryser mitt syltetøy ned i gamle tomatpuré glass, for da er det akkurat store nok porsjoner for oss her hjemme. De holder 4-5 dager i kjøleskapet.

Perfekt til: Lavkarbolapper eller gresskarpannekaker

Last ned en av våre GRATIS guider, og start din reisen mot en slankere, streker og friskere kropp!