- 10 Min
Hjemmelaget syltetøy
For hvem har sagt at syltetøy prosessen skal være så vanskelig? Når du lager syltetøy hjemme så vet du akkurat hva som er i den. Imponer familien med deilig hjemmelaget syltetøy.
- 10 Porsjoner
- 300 g valgfri bærtype
- Ca. 60 g sukrin melis, her må du selv føle deg frem til rett mengde
- Ca. 1 ss vann
Steg 1 – Er bærene frossen må de tines først, men det går fort på benken.
Steg 2 – Ha alle ingrediensene i en blender, eller i en bolle med stavmikser. Kjør til massen er jevn, så har du syltetøy uten sukker og blodsukkerstigning.
Steg 3 – Jeg fryser mitt syltetøy ned i gamle tomatpuré glass, for da er det akkurat store nok porsjoner for oss her hjemme. De holder 4-5 dager i kjøleskapet.
Perfekt til: Lavkarbolapper eller gresskarpannekaker
Spis deg ned i vekt og til mer energi
- Steg for steg guide som viser hvordan du skal klare det.
- Oppfølging via facebook-gruppe og e-post
- Oppfølging via facebook-gruppe og e-post
Spis deg ned i vekt og til mer energi
- Steg for steg guide som viser hvordan du skal klare det.
- Oppfølging via facebook-gruppe og e-post
- Oppfølging via facebook-gruppe og e-post