Mer overskudd 
Friskere fordøyelse 
Bedre fokus 
Ned i vekt 
Med kraftmat

Hva er det ultimate kostholdet for deg som er syk?

les mer
Share on facebook
Share on email

Motta oppskrifter, tips & Inspirasjon til bedre helse.

Ingen søppelpost. Avmeld når som helst

Det er et det veldig vanskelig å svare på, og etter min mening finnes det ikke noe riktig svar.

Årsaken til det er at vi er veldig forskjellige, har veldig forskjellige mineral ubalanser og at vi derfor også trenger forskjellig mat.

De fleste som følger meg vet at jeg spiser Carnivore.

Så hva er Carnivore?

Carnivore er å spise kun mat fra dyreriket. Dette vil igjen si at jeg spiser kun av disse matvarene:

 • Fugl i forskjellige former
 • Lammekjøtt
 • Svinekjøtt (Bacon)
 • Fisk
 • Organer fra dyr
 • Masse fett fra dyr som talg etc.
 • Egg
 • Margbein
 • MYE salt
 • Upastaurisert smør
 • Kraft
 • Fløte
 • Kefir

Dette er noen av matvarene du kan spise om du ønsker å prøve denne typen kosthold som jeg spiser.

Jeg personlig spiser ikke mye fugl da dette kjøttet for meg blir for magert slik at man blir fort sulten igjen.

Carnivore er ikke et kosthold for alle, men for meg personlig er dette kostholdet jeg skulle spist i hele mitt liv. Det er et kosthold som gir meg veldig mye energi og jeg har dager hvor jeg føler meg sterk som en okse, og full av energi og at det er ingenting som kan stoppe meg.

Når man ser på forvandlingen jeg har vært gjennom, så er det nesten ikke så jeg tror det selv og må klype meg i armen. Morley Robbins er så spot on i sin forskning.

At for mye giftig jern gjør oss syke er det ingen tvil om, at for mye lagret jern gjør oss gamle for tidlig er det heller ingen tvil om i mine øyne. Jeg har fremdeles lagret jern i kroppen lagret som hemosiderin, men er nå iferd med å tappe av disse lagrene og vil dele mere om dette senere.

I løpet av denne tiden på Carnivore har jeg ikke telt kalorier, og jeg har stort sett spist meg god og mett hver dag. Jeg faster når jeg ikke er sulten.. jeg sover stort sett godt, og er også kommet i gang med treningen igjen som jeg fikk et ufrivillig opphold på grunnet sykdom i slutten av februar og Covid19 som gjorde at alt stengte ned og man gikk litt i dvale. Jeg trengte disse månedene for å komme meg igjen etter sykdommen i februar ser jeg nå, da energi nivåene mine ikke har vært høye nok før etter jeg innførte nok salt.

Nå er jeg endelig i gang med trening igjen og ser frem til dager hvor jeg skal begynne å trene tunge vekter og Calisthenics som er en treningsform som er veldig spennende i tiden fremover.

Ønsker du å følge med på hva jeg holder på med er jeg på Instagram under navnet:

Carnivore_bitch

Her deler jeg litt om hverdagen min og en del om mineraler og hvordan du kan hjelpe deg selv til mere energi og en slankere kropp om det er du ønsker for deg selv..

Veien videre

Bli med i facebook-gruppen og kom i gang med kraftmat! Her finner du likesinnede og svar på dine spørsmål

Vi sender ut ukentlig nyhetsbrev for å gi deg inspirasjon om kosthold og helse. Abonnere Ved å trykke på bjellen under.

Ønsker du en plan som er 100% tilpasset deg? Det kan det bestilles HER

Del innlegget

Share on facebook
Share on email

Motta oppskrifter, tips & Inspirasjon til bedre helse.

Ingen søppelpost. Avmeld når som helst

Anonnse

Brown Modern New E-book Recipes Instagram Story (1080 x 1500 px) (3)
Din 100 % personlige kostholdsplan
"Jeg føler meg fantastisk. Det beste kostholdet jeg har prøvd!

nyhetsbrev

Motta oppskrifter, tips & Inspirasjon til bedre helse.

Ingen søppelpost. Avmeld når som helst.