Hva er kraftmat?

God helse kommer innefra

Vi har et sterkt ønske om at alle skal få oppleve en kropp som spiller på lag. Det burde egentlig være en selvfølge, men dessverre er det ofte ikke slik… Å spise bra er en veldig viktig del av det, men hva er bra? Forhåpentligvis finner du noen av svarene her! 

Livet er for kort til å føle seg utslitt. Og maten du spiser har alt og si for at du skal få den energien du ønsker deg!

Vi i kraftmat.no

Mat som gir deg styrke

Vi i kraftmat tror menneskekroppen er bygget for høy ytelse, men pga maten og måten vi lever på når vi ikke opp til vårt fulle potensiale.

Vårt mål er å vise deg naturlige metoder for å gjenopprette din helse. Vi tro at om du gir kroppen de riktige byggeklossen, vil du bygge opp din styrke og vitalitet til det nivået kroppen din virkelig er ment til.

Så hva er kraftmat?

Kraftmat er ikke bare supper kokt ut fra margbein, det er så mye mer enn det! Det er mat som gir kroppen energi, ikke mat som stjeler den.

Det mat som dine forfedre spiste. Du tenker kanskje på steinalderkosthold, men det er ikke det vi mener med kraftmat. Vi trenger ikke gå millioner av år tilbake for å finne et godt kosthold, to generasjoner er nok. Mat vi spiste for 50 år siden, før vi pakket den inn i poser, forgiftet den og ødelagte jorden.

Forandre ditt liv

Start reisen mot lykke og god helse i dag!

Styrk kroppen med kraft!

Kraft er kjent for sine helbredende egenskaper, bra for fordøyelsen, hud, hår, negler og ledd. Bare for å nevne noe. Så hvorfor er kraft helbredende?

Hvordan lage kombucha?

Kombucha går under kategorien fermentert mat og kan bidra til å berike tarmfloraen din, litt som fermenterte grønnsaker. Dette er en tradisjonell fermentert drikke fra

Vi holder på i disse dager og skape et medlemskap med formål om å gi deg informasjon og konkrete planer for at du skal oppnå bedre helse.

medlemskapet kommer til å inkludere planer, handleliste, start/stoppliste, guider, samt mye annet som vil hjelpe deg på veien

Vi hjelper deg å holde deg sunn!

Det er lett å tenke at du har hatt problemer så lenge at det er umulig å gjøre noe med det. Denne tankegangen har alle hatt på ett tidspunkt, men det behøver ikke å stemme!

Vi vet at endring i kosthold og vaner har stor innvirkning helsen, og alt du egentlig treger er noen til å guide deg i startfasen.

Vi har alle vært der. I uker, måneder, år, og til og med tiår, vegrer vi oss før vi tar valget om at nok er nok. Dette det viktigste og vanskeligste steget på reisen, men også det viktigste

Når du nå er på denne siden har du sannsynligvis hatt problemer over en lengre periode, og du vet at det er på tide å gjøre noe med det. Investering i helsen er for nåtiden, fremtiden og ikke minst i livet du ønsker å leve.

Vi har dyktige veiledere som gleder seg til å hjelp deg på veien!