Mer overskudd 
Friskere fordøyelse 
Bedre fokus 
Ned i vekt 
Med kraftmat

Styrk kroppen med kraft! – Hvordan koke kraft

Kraft har våre en del av kostholdet vårt i generasjoner. Nå som vi har sluttet å bruke hele dyret, ender heller kraftbeina i søpla. Dette er synd, ettersom vi går glipp av god næring og ikke minst fantastiske smaker.
DEL

Porsjoner: 10

  • ca. 500 g med bein til koke kraft på
  • 1 ss økologisk eplesider eddik
  • Kaldt vann

Relaterte

Flere oppskrifter

Lavkarbo Mini kjøttmuffins med sjampinjong...
Fylte avokado med kjøttdeig, grønnsaker...
Havregrøt med knasende nøtteblanding og...
Lavkarbo & glutenfri pizza på...
Saftige kjøttboller med fetaost &...
Spinat & blomkålgryte med kylling...

nyhetsbrev

Motta oppskrifter, tips & Inspirasjon til bedre helse.

Ingen søppelpost. Avmeld når som helst.