Indrefilet av okse

En god biff er alltid godt. Men tilbehøret kan også være like godt. Denne oppskriften liker jeg veldig godt og smakene passer veldig godt sammen. Et typisk festmåltid.

Ingredienser

  • Indrefilet av Okse – ca 175g
  • Løk og eller sopp – 1/4 løk
  • Fløte – 1dl
  • Frosne Rosenkål – 125g
  • Smør – 2-3ss

Varm smør i stekepanne til det slutter å boble – godt og varmt!

Brun kjøttet på alle sider først for å holde saften igjen inni

Brun løk sammen med kjøttet

Kok Rosenkål

Ta av løken, og hell over fløte og la koke til det tykner litt

Serveres med friske bær, blåbær, bringebær, det du liker!

Motta nyhetsbrev

Vårt mål er å vise deg naturlige metoder for å gjenopprette din helse. Vi tro at om du gir kroppen de riktige byggeklossen, vil du bygge opp din styrke og vitalitet til det nivået kroppen din virkelig er ment for.

Flere oppskrifter