Kraftmat.no

Innbakte Pølser med Baconterninger & Smeltet Ost

Disse innbakte pølsene er utrolig gode og er en favoritt blant både voksne og barn. Kos deg med dem!

Last ned vår GRATIS guide, og start din reisen mot en slankere, sterkere og friskere kropp!

Ingredienser

  • 150 gram revet ost
  • 100 gram mandelmel
  • 20 gram kokosmel
  • 100 gram kremost
  • 1 egg
  • 1 ts bakepulver
  • 1 ss psyllium husk
  • 1/2 ts salt
  • 1 ss smør
  • Små pølser (antall etter behov)
  • Baconterninger (mengde etter smak)
  • Ekstra revet ost til topping

Til pensling:

  • 1 egg, lett pisket

Slik gjør du

  1. Forvarm stekeovnen til 175 grader.
  2. Smelt kremost og revet ost sammen i en mikrobølgeovn eller over svak varme.
  3. Tilsett egg, mandelmel, kokosmel, bakepulver, salt og psyllium husk i osteblandingen, og bland godt til en jevn deig.
  4. Legg bakepapir på bunnen av en bakeform, og spre deigen ut i en firkant på toppen av papiret.
  5. Strø stekte baconbiter og ekstra revet ost jevnt over deigen.
  6. Skjær deigen i striper med en pizzarulle og rull en stripe rundt hver pølse.
  7. Pensle pølsene med det piskede egget.
  8. Stek på nederste rille i ovnen i ca. 10-15 minutter, eller til de er gyldne og gjennomstekte.

Last ned vår GRATIS guide, og start din reisen mot en slankere, sterkere og friskere kropp!

Spis deg ned i vekt og til mer energi

Last ned vår GRATIS guide, og start din reise mot en slankere, sterkere og friskere kropp!