Kostholdsplaner

Vi har laget planene slik at du enkelt kan komme i gang med et bedre kosthold.

Instinkt….

DEL

Innholdsfortegnelse

Dette er et ord jeg har tenkt mye på den siste tiden. Et ord det ser ut som det er mange som enten ikke vet hva er eller ikke tenker over hva det er.

Vi er alle født med et instinkt fra barnsben av, men på et eller annet sted på veien mot det å bli voksen mister vi dette instinktet som vi er født med på veien mot det å bli voksen.

Jeg mistet det også på min vei.. mye fordi jeg lot alle andre fortelle meg hvordan ting skulle være. Jeg lyttet til leger, leste om mange som ble frisk på den og den måten, og ville gjerne prøve å se om dette kunne fungere for meg. Hadde jeg sett innover og lyttet til instinktet mitt hadde jeg nok hatt mange flere år med et annerledes liv enn det jeg hittil har hatt.

Vi blir alle påvirket av sosiale medier i diverse kanaler hvor vi leser at vi skal gjøre sånn og sånn så får vi et så mye bedre liv. Er det noe disse siste 3 årene har lært meg, så er det at om man lytter til seg selv, søker inn i seg selv, og følger instinktet sitt så vil man fortere finne svarene for å få en bedre helse.

Jeg er og kommer alltid til å være en Carnivore, og har fått noen meldinger om at jeg må da være gal, eller ikke vite hva jeg driver med, og kanskje er jeg det i andres øyne… men.. når det er sagt så er det ingen som kan motsi forskjellen man ser på meg i utseende og hvordan jeg også føler meg annerledes som menneske etter at jeg begynte å spise Carnivore.

Ja… jeg er et menneske som går mot strømmen da jeg aldri har vært et menneske som har fulgt flokken, men nå har det seg slik at om jeg hadde fulgt flokken hadde jeg ikke vært der jeg er nå hvor jeg har tilegnet meg mye kunnskap og lærdom slik at jeg i fremtiden kan hjelpe andre på sin helsereise slik at de kan få et bedre liv.

Jeg er ikke ferdig med min helsereise enda, for nå er det trening med vekter som står for tur. Instinktet mitt forteller meg at jeg ikke skal trene cardio, og det tror jeg rett og slett er for at jeg har tappet ut veldig mye blod siden februar. Om noen visste hvor mye så ville de fleste ikke tro meg, men det kommer nok en dag om ikke lenge hvor jeg skal fortelle min historie hvor jeg ikke går rundt grøten for å gjøre mennesker oppmerksomme hvor viktig denne kobber/jern metabolismen er for at vi som mennesker skal fungere optimalt.

Men tilbake til dette med instinkt.. Jeg vet at det er veldig vanskelig å lytte til kroppen da de fleste av oss mister dette instinktet i tenårene da mange av oss endrer kostholdet, stresser mere, og slutter å lytte til kroppen fordi vi så gjerne vil passe inn sammen med alle andre å være en del av noe.

Hvorfor er dette så viktig?

Er det virkelig slik at vi skal bli fortsette å bli syke fordi vi skal spise et kosthold som skal være sosialt akseptert?

Vi er som mennesker skapt forskjellig, og det er ikke meningen at vi alle sammen skal spise det samme kostholdet.. noen mennesker vil være veganere.. dette er ikke noe kosthold for meg.. men føler man seg frisk og har masse energi på dette kostholdet hva er feil med å være veganer?

Trenger man litt mere grønnsaker i kostholdet så er dette også i mine øyne helt greit, så lenge man får den energien og helsen man ønsker seg.

Min mening er at alle må få spise det de mener er riktig for seg og sin kropp om de er friske på dette kostholdet, men når det er sagt så er det ikke meningen at vi skal spise masse kosttilskudd for at vi skal holde oss friske. Kosttilskudd skal brukes med måte og på en slik måte at det brukes som en krykke for å dytte kroppen i riktig retning.

Maten du spiser skal være næringsrik nok for deg og din kropp uten at du må ta masse kosttilskudd. Jeg startet på min helsereise på denne måten.

Slik så det ut i tre år.
Slik ser det stort sett ut i dag..

Maten jeg spiser gir meg nok mineraler og vitaminer uten masse tilskudd slik det er i dag. Det kan hende jeg må bruke noe ekstra i perioder i fremtiden, men slik er det kroppen vår er.. Ingen kropp er lik og ting kan skje som kan gjøre at kroppen trenger mere eller mindre av mineraler og vitaminer i perioder.

Mitt budskap i dette blogg innlegget er at du skal lære deg å se innover.. lære kroppen din å kjenne.. kjenne etter hva som gjør kroppen din godt og hva som ikke funker for kroppen din. For meg har ikke dette vært noen enkel vei… tro meg når jeg sier det.. men i dag kjenner jeg med hele sjela og kroppen min at Carnivore er det riktige kostholdet for meg.

Stol på kroppen din og instinktet ditt.

Share on facebook
Del på Facebook

Siste nytt

Motta ketoguiden - En guide til bedre helse med fettforbrenning

Når du melder deg på vårt nyhetsbreve.

Ingen søppelpost. Avmeld når som helst.