Kostholdsplaner

Vi har laget planene slik at du enkelt kan komme i gang med et bedre kosthold.

Kanelsnurrer av surdeig

DEL

Innholdsfortegnelse

Disse kanelsnurrene er både magevennlige, eggefrie og melkefrie.

Ingredienser

  • 3,5 dl vann
  • 2 ss surdeigsstarter
  • 1,5 dl nøytral olje (rapsolje eller olivenolje fungerer bra)
  • 100 g sukker
  • Ca. 600 g siktet økologisk speltmel (eller annet mel om du foretrekker det, men pass på at det er økologisk)
  • 2 ss kardemomme
  • Kanel
  • Sukker
  • Melkefritt smør

Bland sammen vann og surdeigstarter.

Rør ut olje, sukker og kardemomme.

Bland inn mel til du har en fast og god deig.

La stå i 8-12 timer.

Kjevle ut og ha på melkefritt smør, kanel og sukker.

Brett deigen, skjær strimler og lag kanelsnurrer.

Legg snurrene på brett og etterhev i 1 time.

Stek i 10-15 minutter midt i ovnen på 200 grader.

Share on facebook
Del på Facebook
Abonner på vårt nyhetsbrev

Tips og inspirasjon til bedre helse.

Ingen søppelpost. Avmeld når som helst.

Relaterte

Stikkord

Siste nytt

Motta ketoguiden - En guide til bedre helse med fettforbrenning

Når du melder deg på vårt nyhetsbreve.

Ingen søppelpost. Avmeld når som helst.